Honnan indult ez az egész "Orbán egy cigány" összeesküvés-elmélet?
Valami olyat hallottam, hogy egyszer a Heti Hetesben volt egy olyan vicc, amiben "Orsósnak" szólították, aztán a sok orbánfóbiás átvette. Természetesen Viktornak még a nagyapját is Orbánnak hívták, de az orbánfóbiásak mindenben a rosszat látják, ami OV. Egyik ilyen ismerősöm még az útfelújításnak sem örült.
U.I.: Nem igazán szeretem Viki bácsit, sok esetben nem értek velük egyet, de gyűlölöm az ilyen jellegű fröcsögést és a démonizálást. Meg van ismerősöm aki személyesen ismeri az egész famíliáját, egyik sem roma.
azt nem értem, hogy azok akik máshol védik a cigányokat és szidják a fideszt, most miért azvarja őket a tudat, hogy orbán viktor cigány
engem nem zavar, hogy cigány pedig rühellem a cigányokat de még fideszes se vagyok, én egy politikust nem az alapján fogom megítélni, hogy milyen nemzetiségű vagy, vannak e cigány felmenői, hanem az alapján, hogy mike, hogyan cselekszik. Ez alapján utálom orbánt de teszek rá, hogy cigány
"És mi rá a bizonyíték? Amíg nem lesz, addig számomra csak egy sima politikus."
A családfája a bizonyíték. De ha valaki ekkora Orbánjúgend annak linkelhetünk bármit..
""És azt el is ismerte hogy Orsós az eredeti neve."
Mikor és hol?"
Mikor és hol tagadta?
„engem nem zavar, hogy cigány pedig rühellem a cigányokat de még fideszes se vagyok, én egy politikust nem az alapján fogom megítélni, hogy milyen nemzetiségű vagy, vannak e cigány felmenői, hanem az alapján, hogy mike, hogyan cselekszik. Ez alapján utálom orbánt de teszek rá, hogy cigány”
Jó, de ezt ne keverjük ide szerintem, mert nem erről szól a kérdés.
"A családfája a bizonyíték. De ha valaki ekkora Orbánjúgend annak linkelhetünk bármit.."
Linkelj, ha igaz, akkor utána elhiszem. Ha normális bizonyíték.
"Mikor és hol tagadta?"
Eléggé komoly érvelési hiba ez. Ha az ellenkezője nem bizonyítható, akkor igaz. Nem tudom, hogy mennyire örülnél annak, ha rádfognának egy betöréses gyilkosságot és az ellenkezőjét kellene bizonygatnod, nem a bűnt a vádlóknak.
"...Meg van ismerősöm aki személyesen ismeri az egész famíliáját, egyik sem roma..."
hát erről meg én kérném szépen h linkelj vmi bizonyító erejűt, ha nem nagyon megerőltető -mert ugye nem sértődsz meg, ha ezt most nem hiszem el neked:) messziről jött ember azt mond amit akar. ROMA-népcsorot. CIGÁNY-viselkedésforma, ezt fogd fel kérlek szépen. teljesen mind1 viktor melyik a kettő közül, emberileg egy nagy 0, még +5millióért a saját anyját eladná izraelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!