Szerintetek igaz ez az összeesküvés elmélet?
"Ezek szerint téged is?"
Most jön a "kukacoskodó és cinikus vagyok" és a "teljesen hülyének tettetem magam" rész.
"A kapitalizmusban a hatalom a tőkésé, ilyen dolog ez..."
Egy nemzetben gondolkodó Magyarországon a becsületes magyarok - és nem mások - érdeke az első, ilyen dolog ez...
Nem akarok kötekedni, de egy valamire válaszoljatok már ! Azt honnan tudni hogy Rótschildeknek és Rockefellereknek több száz trillióik vannak ? :O Akkor miért dolgoznak ? Bill Gates a leggazdagabb nem csinál semmit sem csak adományozik.
Egyszer olvastam valahol, hogy Drábik János szerint a Rotschildek vagyona 100-300 Trillió (sic!) körül van :O És valahogyan úgy jött össze neki, hogy pl az OTP-t is beleszámolta cakkumpakk, mert az ugye Rotschild érdekeltség, így az összes részvényével meg tőkéjével együtt az övéké. Egyáltalán honnan jönnek ezek a számok ? Miért nincsen benne a top 100 leggazdagabb ember listájában, miért nem cikkeznek róluk ? Stb. Ja, meg azt is olvastam, hogy ők gyíkemberek, így kevesebbet kellet kőlteni évszázadok vagy évezredek alatt a családnak kajára, mert sok ingyen szúnyog volt és tudtak takarékoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!