Lehet büntetni valakit azért, ha leüt egy betörőt a házában?
De mekkora hülyeség ez..
Bejön a házamba engedély nélkül, ami értelem szerűen az én tulajdonomban van, és még meg is foszt megint csak a tulajdonomban lévő dolgoktól. Anyagilag kárt tesz bennem. Akkor mi a fenéért nem tehetek ellene semmit?!
FELHÁBORÍTÓ!
Sztem is hülyeség h nem tehetek semmit ha vki betör. De hát a törvény az törvény.
Azért kíváncsi lennék, h aki kitalálta ezt a törvényt, ahhoz ha betörnének, mit csinálna... elijesztené esőtánccal? Vagy egy csőre töltött Kiszel Tünde naptárral próbálná megadásra kényszeríteni?
Nézd ebből a szemszögből.
Valaki betör hozzád, ott áll veled szemben, és nem futamodik meg azonnal. Mi lehet az oka? Csendesen meg akar kérni, hogy menj el otthonról addig, amíg elvisz 1-2 dolgot? Dehogy, meg akar ölni! Lehet hogy nem, de mindig gondold ezt, mert lehetséges! Ha családod van, akkor őket is meg akarja ölni, a feleséged, a kisbabád, az édesanyád és édesapád is. Ilyen módon a betörőt azonnal és minden eszközzel ártalmatlanná kell tenni.
Hogy mi lesz utána? Nyilván van egy felesleges kés a házban...
Az egyik vadász ismerősömhöz néhány héttel ezelőtt éjszaka betört 3 bakc*gány. Ő otthon aludt a feleségével, 2 gyerekével. Kikapta a szekrényből a sörétest és ráfogta a cigányokra, akik azonnal elfutottak. Utána, mint jó állampolgár felhívta a rendőrséget, azok ki is jöttek, és azonnal el is kobozták az összes puskáját, és feljelentést tettek ellene jogosulatlan fegyverhasználat miatt. Most hónapokig jár majd kihallgatásra, elveszik a fegyverviselési engedélyét és valószínűleg kap majd egy kis felfüggesztett börtönbüntetést, mert megvédte a családját és a tulajdonát.
Ez nálunk így működik.
#9: Most írnám, hogy kedvem lenne felgyújtani a parlamentet, de nem teszem, mert egy: holnap már a rendőr bá kopog az ajtómon mert veszélyeztettem a közt azzal, hogy leírtam ezt, kettő: kár a szép épületért, három: ez nem az én stílusom. Együtt érzek, tényleg van ilyen.
Kérdésre: Igen, lehet. Szubjektív vélemény: Egy nagyobb fajta palacsintasütő szerintem még nem minősül sem szúró/vágóeszköznek, sem lőfegyvernek, viszont a látogató fejét kellően deformálja, hogy ne legyen kedve felkelni utána. Soha. Ha nem fut el amikor rajtakapod, akkor ezt érdemli ha cigány (igen, leírom, mert EZ A NEVÜK), ha magyar, ha üzbegisztáni.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!