Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Valaki tu dna segíteni nekem?

Csonka János kérdése:

Valaki tu dna segíteni nekem?

Figyelt kérdés

17 vagyok és nagyon szívesen beszélgetnék fórumon a politikáról, a világról, a globalizáció nevű hatalomra törésről és mindenféle hasonló dologról.a bökkenő az, hogy nem ismerek egy ilyen oldalt se.Tudtok nekem ilyeneket ajánlani?Első sorban fórumokra gondolok.

Előre is köszönöm.

2012. febr. 28. 21:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ahogy sejtettem. Dobálózol a nagy szavakkal, és meg nem nevezett forrásokkal tömegére hivatkozva próbálsz hitelt adni a szavadnak. Erősen kétlem, hogy aktuálpolitikával kapcsolatos könyveket olvasgattál, mivel nem is nagyon létezik ilyesmi. Max weboldalak, de azok nem könyvek. Még mindig ott tartunk, hogy a Jobbik propagandát úgy nyeled, mint kacsa a nokedlit. Tehát marad a kérdés, hogy te mivel vagy jobb, mint a kormánypárti propaganda hívői, vagy épp az LMP, vagy GYP (Gyurcsány párt), vagy MSZP-s szavazók? Csak azért, mert szerinted a Jobbik az egyetlen igaz, és tökéletes párt, akkor a többi ember már birka? El sem tudod képzelni, hogy valaki annak ellenére nem Jobbikos, hogy átlátja a világ, és az ország helyzetét? Nem akkora titok ám már, hogy a zsidók szemet vetettek az országunkra. Ez már elhangzott nyilvánosan Orbán Viktor szájából is. ;) Sőt, az is, hogy mi vagyunk az unio szemetese, és hogy a sarkunkra kell állnunk. Ha Viktor bácsi annyira rossz bácsi lenne, akkor nem követne el mindent a unios baloldal, meg az amcsi zsidók, hogy ellehetetlenítsék, folyamatosan támadják. Ma már nyílt titok, hogy a cionista zsidók bevették magukat az USA-ba, meg az unio baloldalába. A magyar kormány törekvései meg marhára nem tetszenek nekik. Tovább megyek. A Fidesz olyannyira szélsőséges húzásokat csinál, hogy a Jobbiknak már alig marad felülete. Nekik már csak az a szöveg maradt, hogy ki kell lépni az unióból. Ezt meg tudjuk, hogy eszetlenség. Amúgy én is szimpatizálok a Jobbikkal, már csak azért is, mert Dúró Dórát személyesen ismerem, gimiben osztálytársak voltunk., tudom, hogy milyen ember. Ha minden politikus olyan lenne, mint ő, akkor nem itt tartanánk. Azt viszont látni kell, hogy a Jobbik nagyon gyerekcipőben jár még. A cionista, világuralmi törekvéseiken dolgozó zsidók; szintén zsidó, és egyéb ellenfelei a jobb oldal mögött sorakoznak, nálunk a Fidesz mögött. A Jobbik nagyon jó kis ellenzéki párt, legyen meg legközelebb a 30%-uk is, mert jókat mondanak, de hatalmon életképtelenek lennének. Ha véletlenül nyernének is, abból akkora rottenbiller lenne, hogy talán még az unió is belerokkanna.

De veled úgy látom kár is vitatkozni, mert a tájékozottságod abban merül ki, hogy mi van Gyöngyöspatán... Attalában meg Fideszes polgármester van. Nincs bűnözés, mindenki dolgozik, az elmúlt 4 évben (időközi választás volt, mert a korábbi piros polgármester megbukott némi sikkasztáson) kifizették az iskola, és az óvóda minden tartozását, komoly piactér épült, felújították a művházat, beindult a kulturális élet, és az önkormányzat pluszban van. Hozhatsz nekem akárhány Jobbikos polgármestert, mindegyikre jut 2 Fideszes, de még MSZP-s is volt normális, bár tényleg nagyon kevés. Szóval ez nem jelent semmit. Ha annyira okos vagy, akkor láthatnád, hogy a politikában, meg úgy általában az életben, nincs olyan, hogy fekete, meg fehér. A Jobbikban is, a Fideszben is vannak alja, semmit érő emberek, és vannak normálisak is. A kormány intézkedései van akiket jól érint, van akiket nem. Nyilván azok nyervognak a leghangosabban, akiknek sérültek az érdekeik. Akik jól jártak, minek vernék nagy dobra? Pláne Magyarországon?

Ne haragudj, de tényleg nagyon gyerek vagy még. A saját érveid harmatgyengék, a linkeket meg az összes többi suhanc hasonlóan szórja. Amint mondtam, mindenki alá tudja támasztani a mondandóját. Még tényekkel is. Amiről te azt hiszed, hogy tényekkel van alátámasztva, az valójában csak részinformációk öncélú kiragadásából összeollózott fantazmagória. Senki nem fogja neked az igazat mondani. Mindenki azt fogja neked mondani, amit hallanod kell. Ha majd idősebb leszel, fel fogod fedezni a háttérben a szándékot, és az információkat képes leszel magukban értelmezni. Amég egy videó láttán azt hiszed, hogy leleplezted a világ összeesküvését, addig maradj inkább a csajozásánál.

A személyeskedéshez meg annyit még, hogy igen is egy nagyképű, öntelt, arrogáns taknyos kölyök vagy még, aki azt hiszi, hogy különb másoktól. Nem, nem vagy az. Mindannyian átesünk ezen. Van aki abba éli bele magát, hogy ő a költő, van aki matekzseninek érzi magát, más a programozásban hiszi, hogy kivételes tehetség, a tehetségtelenek öltözködésükben akarnak kitűnni, te meg kitaláltad magadnak a 160-as IQ-t. Minden tinédzser kivételesnek akarja érezni magát. Ha 160-as IQ-d lenne, nem a történelem érdekelne. Nem tudom, hogy te magad is elhiszed-e, vagy ezzel is csak a mondandódnak akarsz hitelt adni. Esetleg a pszichológus anyukád etet téged? Nekem mindegy, hogy mivel ámítod magad, de azt javaslom, hogy ilyen gyerek fejjel, maradj csak meg a csajozásnál, bulizásnál, szórakozásnál. Addig legyél gyerek, amég megteheted, mert hamarosan lejárnak az aranyévek.

2012. ápr. 1. 15:56
 12/16 tetro ***** válasza:

De, írtál ilyet: "Arrogáns,nagyképű és öntelt.Nem Te vagy az első, aki ezt mondja, sajnálom, hogy ilyen voltam, nem állt szándékomban.Édesanyám azt mondta, hogy az eszemmel jár."

Legalább azt tudhatnád, hogy mit írtál. Azért nem vagy a 168-s IQ-dal külföldön mert a pszichológus anyukáddal anyagi gondjaitok vannak? Ugye tudod, hogy ilyen magas intelligencia hányadossal millió emberből egy rendelkezik, és ha neked valóban ennyi az IQ-d, akkor nevesebbnél nevesebb egyetemek kapkodnának érted?

2012. ápr. 1. 16:01
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem látom feketén,fehéren egyik pártot se.Csupán a Jobbik az, amelyik a legkevésbé szennyes.Az utolsó velük kapcsolatos botrány, amit olvastam, az az volt, hogy az egyik tag jogosulatlanul kapott valamiféle segélyt talán.Budapestre volt bejelentve, de nem ott lakott.Ez még mindig apró dolog a többiekéhez képest (plágium, adócsalások, stb..)

Gödöllőn is Fideszes a polgármester.Tavaly átalakították a város háza előtti teret, felújították a művelődési házat (igaz, ez EU-s támogatásból történt).A város egyre szebb és szebb.Zavar, hogy nem Jobbikos a képviselő?Nem.Örülök, hogy fejlődik a város?Igen.De pártot kell választani, hiszen máshogy hogyan vagy képes harcolni a jogodért a mai világban?

Kistarcsán is Fideszes a polgármester.Az egyik gimnáziumot bezárták, a városgondnokság széthullásban van.A gimnáziumot most egy amerikai vállalkozó tartja fent.Tehát még mindig az a helyzet, hogy több a mocskos politikus a Fideszben, mint a Jobbikban.Régebben a MIÉP-pel szimpatizáltam, de ők kiestek a parlamentből.

De hagyjuk is a rólam szóló részt, mert nem hiszel nekem.Én megtettem minden tőlem telhetőt és annyi információt gyűjtöttem, amennyit tudtam.A könyvek pedig nem a mai politikához kötődtek, hanem a Holokauszthoz.Azt mondod gyerek vagyok.Valóban az.Ha rosszul látom a dolgokat, kérlek világosíts fel, hogy miket és miért.

A Te véleményedre kíváncsi vagyok sok témában.Mit gondolsz a globalizációról?Mit gondolsz az USA-ról?Mit gondolsz Kínáról?Milyen lehetőségei vannak?Mit gondolsz a Hlokausztról?Mit gondolsz 9/11 ről?Mit gondolsz, melyik párt lenne a legjobb Magyarországnak?Miért ne léphetnénk ki az EU-ból?Én azt látom, hogy azóta, amióta a "piac" országok beléptek, nekünk egyre rosszabb, Brüsszelben egyre jobb. A Görög aranykészletből, ha jól emlékszem 3000 kg aranyat kértek el, a segélyért cserébe.Az aranyuk a fedezetük volt a pénzükre.Ezzel csak még nagyobb gondot okoztak.Mit gondolsz a terroristákról?A vallásokról?A fogyasztói társadalomról?A jelenlegi politikáról?A cigányságról?Einsteinről?Szerinted is idealizálják az Athéni demokráciát a történelem órákon?Van ennél jobb államforma?Szerinted is valódi a "Villanykörte" összeesküvés?

2012. ápr. 1. 17:14
 14/16 tetro ***** válasza:

"A Görög aranykészletből, ha jól emlékszem 3000 kg aranyat kértek el, a segélyért cserébe.Az aranyuk a fedezetük volt a pénzükre."

A görögöknél nem euro van? :D

2012. ápr. 1. 17:23
 15/16 A kérdező kommentje:
de igazad van, valóban.Viszont miért csak azóta vannak problémák a Görögöknél (és az Olaszoknál), amióta bevezették az eurót?Én nehezen hiszem el, hogy egy olyan földrajzi adottságokkal rendelkező ország, mint Görögország segélyre szoruljon.Az EU igen sok döntését nem értem.Miért kell segítenünk az angol mezőgazdaságot, amikor itthon sorra zárják be a munkahelyeket?A tűzoltók azért fulladnak meg a füstben, mert nem korszerű a felszerelésük.Befizetünk sok milliárd forintot és visszakapunk belőle x milliót, különféle korszerűsítésekre és felújításokra, hogy befogjuk a szánkat.Én egy jó dolgot nem láttam még az EU tagságban.
2012. ápr. 1. 18:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Használjátok egészséggel, nektek csináltam: [link]
2013. jan. 14. 14:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!