Pné Sz.Abigél kérdése:
Szerintem növekszik az antiszemitizmus hazánkba. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Volt egy birka ismim aki azt mondta nem is történt meg a Holocaust..Megtörtént..És emlékeztetni is kell erre a fiatalokat,nehogy újra megtörténjen:(2012. febr. 1. 19:05
41/43 anonim válasza:
"Trianon" különben 90 éves, és ma is fel van darabolva az ország. Viszont a zsidók tudtommal nincsennek lágerben.
42/43 thatos válasza:
Kedves Abigél!
Szerintem, ha elolvasod a válaszokat, a kérdésedet saját magad is meg tudod válaszolni.
Másrészt: nemrégen olvastam valamelyik közvélemény-kutató cég felmérésének eredményét. Azt vizsgálták, mi állhat a Jobbik robbanásszerű térnyerése mögött.
NEM a deklarált antiszemitizmus, hanem a cigányellenesség.
És ennek igen jól definiálható okai vannak, amelyek közül nem a fajgyűlölet az első...
43/43 anonim válasza:
Nagyon bírom a képmutató zsidók és az ostoba agyilag zokni pártfogóik azon kijelentéseit, hogy az antiszemitizmust az emberek tudatlansága szüli...ez maaaarhajóóóó :) :D xD Az igazság az, hogy az antiszemitizmust mindig is a tudatosság és a széles látókör okozta. Terjedését is az okozza, hogy egyre több ember jön rá arra, hogy egész életében birkának nézték, kihasználták és kirabolták őt a zsidók. Ami pedig a Holokausztot illeti, az csupán nemes egyszerűséggel egy háborús propaganda. Nyisd ki a szemed és láss... http://www.youtube.com/watch?v=Uwg2FwN9SNo&bpctr=1359971119
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!