Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintem növekszik az antisze...

Pné Sz.Abigél kérdése:

Szerintem növekszik az antiszemitizmus hazánkba. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Volt egy birka ismim aki azt mondta nem is történt meg a Holocaust..Megtörtént..És emlékeztetni is kell erre a fiatalokat,nehogy újra megtörténjen:(
2012. febr. 1. 19:05
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
kedves 12-es!Igen látom...csak úgy szikrázik a képernyőm:DA szexuális jellegű kérdésekre nem jön ilyen gyorsan a válasz:D(sztem)
2012. febr. 1. 19:30
 22/43 Treb ***** válasza:
63%

A válaszokból is látszik, hogy növekszik.

Szerintem ideje lenne az agyhalottakat utálni. Akkor ez a rakat troll nyüszítve futna el ebből az országból, és utána milyen jó kis hely lenne ez.

23/43 anonim ***** válasza:
71%

1. Magyarországon lesz szíves magyarul írni, hamár... Holokauszt. Így írjuk akkor is ha megtörtént, akkor is ha nem, tessék alkalmazkodni.

2. Minél többet b*szogatnak valakit valamivel, annál inkább ellene lesz. Az atomháború is csúnya dolog. Arra miért nem tetszenek emlékeztetni a fiatalokat, hogy rossz dolog? A drog több embert ölt meg, mint a holokauszt, arra is kevesebb figyelmet tetszenek fordítani, ha jól sejtem. Sőt... A legalizálása mellett vannak úgy általában?

PS: "Egyszer már megtörtént, s megtörténik újra" (BSG).

24/43 anonim ***** válasza:
40%

a zsidók szálljanak már le a 60 évvel előtti dolgokról! Még mindig magukat sirattatják, pedig szinte nem is élnek már abból a korból emberek

senkit sem érdekel már

a magyarokat is mindenki utálja (még önmaguk is) akkor tegyek fel egy kérdést hoyg nő-e a magyargyűlölet??? Hát persze hoyg nő! Ahogy fogy a szerette a világból, úyg nő minden gyűlölet. De ha minden szerette vissza fog nőni, az utolsó síránkozók, akik magukat sajnáltatják, a gazdag zsidók lesznek.Mért nem a palesztinok rínak, nekik lenne is miért!

2012. febr. 1. 19:34
 25/43 anonim ***** válasza:
59%
Apropó Palesztina őket nem bűn több méteres fallal körülvenni.
2012. febr. 1. 19:38
 26/43 anonim ***** válasza:
81%
Igen növekszik, de nem igazán tudunk tenni ellene. Az antiszemiták annyira elvakultak, hogy őket nem lehet meggyőzni akik meg elítélik azt, hogy faji alapon ítéljünk meg valakit azok meg nem lesznek antiszemiták. Az a baj, hogy sokan rendkívül fogékonyak az összeesküvés elméletekre, amikor valamilyen válsághelyzet alakul ki, mert szeretnék megtalálni a felelősöket, és természetesen saját magukban nem keresik a hibát. Most ott van a jobbik, ami rendkívül egyszerű megoldást kínál a problémákra. Az EU szemét és a zsidók irányítják, akik le akarják igázni a világot. Ezt sokkal egyszerűbb megérteni, mint szociológiai és közgazdaságtani érveket elfogadni. Az előbbihez nem kell ész , csak némi elkeseredettség amit könnyen lehet gyűlöletté konvertálni.
2012. febr. 1. 19:40
 27/43 anonim ***** válasza:

"Van aki a kutyákat védi,vagy a környezetét...én az emberi életet tartom a legnagyobb értéknek...mindegy,h magyar,v cigány,v néger..stb."

Orvos vagy, vagy ápolónő?

2012. febr. 1. 19:50
 28/43 anonim ***** válasza:
62%

itt volt eg ykérdés

"Hazánkról olvastam, hogy itt tombol az antiszemitizmus. Ki szenvedett hátrányt a munkaerő piacon zsidósága okán? Kit gátoltak vallása gyakorlásában?

Ki szenvedett bármilyen joghátrányt, rendőri túlkapást csak azért mert zsidó? Kit bántalmaztak a fenti okokból?

Egyáltalán milyen kézzelfogható hátrányt szenved az akit a rossz sorsa ilyen antiszemita magyarok közé csöppentett?

2

2012. febr. 1. 19:53
 29/43 anonim ***** válasza:
39%

"Most ott van a jobbik, ami rendkívül egyszerű megoldást kínál a problémákra. Az EU szemét és a zsidók irányítják, akik le akarják igázni a világot. "

Egész biztos vagy benne, hogy ezt a Jobbik nagygyűlésen hallottad?

2012. febr. 1. 19:54
 30/43 anonim ***** válasza:
58%
Miért van az,hogy én vagyok otthon és a zsidó nem és a zsidó jól él én meg nem.
2012. febr. 1. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!