Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintem növekszik az antisze...

Pné Sz.Abigél kérdése:

Szerintem növekszik az antiszemitizmus hazánkba. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Volt egy birka ismim aki azt mondta nem is történt meg a Holocaust..Megtörtént..És emlékeztetni is kell erre a fiatalokat,nehogy újra megtörténjen:(
2012. febr. 1. 19:05
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
51%
Igen, növekszik. Egy másik kérdésnél már leírtam, hogy ennek az az oka, hogy egyre nehezebb megélni, egyre rosszabb a helyzet, ezért kell valakit okolni, jó magyar szokás szerint találni kell bűnbakot. Ha belegondolsz, 5-6 éve senki nem zsidózott, ez azért érdekes:). Egyszerűen egyre frusztráltabbak és kiábrándultabbak az emberek, és akik nem tudnak gondolkodni és nem olvasottak, azok zsidóznak.
2012. febr. 1. 19:11
 2/43 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem csökken. Ha hiszed ha nem én ismerek olyan embert aki éltben hagyna egy zsidót.
2012. febr. 1. 19:12
 3/43 anonim ***** válasza:
86%
Igen, és azonnal fel is ajánlom az egész fizetésemet a zsidók kárpótlására.
2012. febr. 1. 19:15
 4/43 anonim ***** válasza:
90%
Én nem utálok minden zsidót,csak egy kis rétegét.Nem is tekintem magam antiszemitának.
2012. febr. 1. 19:15
 5/43 A kérdező kommentje:
igaza lehet az első válaszolómnak..köszi:))Valakit hibáztatni kell...
2012. febr. 1. 19:17
 6/43 anonim ***** válasza:
54%
Növekszik, a zsidók már megint nem bírnak magukkal a helyzet majdnem olyan mint a 2vh előtt a zsidók a vezetők, a zsidók a gazdagok, a zsidók a bankár spekulánsok, növelik az adókat elszegényítik az embereket miközbe ők gazdagodnak. Nem is csoda hogy az emberek begurulnak. A zsidókat mindig is üldözték a történelem folyamán nem véletlenül. kérdező te zsidó vagy tőkés vagy? ha egyik sem akkor miért pártolod az ellenségeidet?
2012. febr. 1. 19:18
 7/43 anonim ***** válasza:
72%
Igen, méghozzá vészes mértékben. Véleményem szerint a hatóságoknak azonnal cselekednie kellene, és az izraeli kollégáikkal együtt meg kéne szervezni a hazai zsidóság azonnali kimenekítését az országból mielőtt megtörténik a baj.
2012. febr. 1. 19:18
 8/43 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ke:)Én nem vagyok sajna zsidó,de Krisztus az volt..és a Holocaust cigányokkal is megtörtént,nemcsak zsidókkal(cigány se vok:)))
2012. febr. 1. 19:19
 9/43 anonim ***** válasza:
62%

"meg kéne szervezni a hazai zsidóság azonnali kimenekítését az országból mielőtt megtörténik a baj."

Támogatom! xD

2012. febr. 1. 19:21
 10/43 nem dávid ***** válasza:
88%

Szerintem is növekszik az antiszemitizmus.

Az emberek többsége a zsidókat okolják és a válságért és úgy gondolják hogy ők irányítják a világot.

Illetve félnek hogy felvásárolják Magyarországot.

Személy szerint nem ismerek zsidókat de a fent említet eszmékkel egyre jobban kezdek egyet érteni tehát lehet én is antiszemita vagyok...

2012. febr. 1. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!