A Náci ember kísérletek segítették a mai orvostudományt?
20:50
Már rég ismerték ezeket a dolgokat a haditengerészet szakorvosai, hiszen az első világháborúban tengerészek ezreit kellett kihalászni a tengerből.
Mondom, nem kell mindent kritikátlanul elhinni a náciknak. A nürnbergi perben egyébként részletesen megtárgyalták ezt a témát. Az orvosok azt állították, hogy a légierő rendelte a nyomás- és fagyáskísérleteket, a légierő képviselői azonban ezt megcáfolták.
Madárkám
nekem nem forrás, viszont nektek (többségeteknek) az, ezért szoktam linkelni.
"A wikipedia meg nem forrás, mert olyanok írják akik a nyiszli könyvet olvasták és hivatkoznak a nyiszli könyvre"
Ezért pontoztak le. Ők is látják benned az álszentséget:)
Igen sok kisérletet végeztek és műtéteket is a sterilizálás, a nőknél a petefészek lekötést addig ismeretlen volt.
Így akarták elérni hogy a "szolga népek" ne szaporodjanak majd ha győztek és ők lesznek az uralkodó faj-- a Német az angol, a svédek a norvégek-- a szemetek!!
A szolgának való fajnak számított-- szlávok, olaszok a magyarok a hollandok stb
„Nagyrészt eugenikai vizsgálatok voltak, ami ugyebár áltudomány.“
-biztos ez? mert ha így van, a lótenyésztés is áltudomány
...
Voltak a második világháború idején olyanok, akik „mindent láttak, de mindent túléltek.“
Nagyon sok olyan nőgyógyászati műtétet végeztek amit ma is használnak. Pl a méh eltávolítást, az abortuszt. Übermensch-
embernek csak a németet svédet és angolt tartották-- minket szolgai népnek -- a balkáni népeket szinte semminek olyanoknak akiknek nem lenne szabad szaporodni se. Nekünk magyaroknak is csak annyira amennyi szolgára van szükségük a észlényeknek"
Ha megnyerték volna a háborút Hitlerék akkor szortírozták volna a népeket és kimiskárolták volna azokat akikre nincs szükség hogy ne szaporodjanak.
Én személyesen is ismertem olyan áldozatot aki elszenvedte ezeket a kísérleteket-- csodálatos és kedves nő volt mindig beváltotta a tantuszaimat amit úgy vertem ki a telefonfülkék készülékeiből...Ő is ott volt és borzalmas állapotban tért haza.. majd egy kis trafikot vezetett--- de gyereke inkább csak én voltam... mert neki már nem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!