Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Náci ember kísérletek...

A Náci ember kísérletek segítették a mai orvostudományt?

Figyelt kérdés
Úgy értem volt olyan kutatásuk amit a 3.birodalom bukása után is tudtak hasznosítani
2012. jan. 1. 17:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
igen, pl művér. De ne ilyen sci-fiket olvassatok meg fantasztikus regényeket mint Nyiszli meg többi "holotúlélő". Érdekes módon ők mindent láttak, de mindent túléltek. A legjobb az a csávó aki 6 elgázosítást élt túl saját bevallása szerint. Meg aki úgy szökött ki a gázkamrából, hogy a kulcslyukon(!!!) vett levegőt. Ilyenek után én nem tudok hinni nekik. A wikipedia meg nem forrás, mert olyanok írják akik a nyiszli könyvet olvasták és hivatkoznak a nyiszli könyvre.
2012. jan. 2. 02:07
 12/20 anonim ***** válasza:
27%
te beszarás vagy, ha más linkel valamit a wikiről akkor már nem forrás:D. Szánalmas.
2012. jan. 2. 02:21
 13/20 anonim ***** válasza:

20:50

Már rég ismerték ezeket a dolgokat a haditengerészet szakorvosai, hiszen az első világháborúban tengerészek ezreit kellett kihalászni a tengerből.

Mondom, nem kell mindent kritikátlanul elhinni a náciknak. A nürnbergi perben egyébként részletesen megtárgyalták ezt a témát. Az orvosok azt állították, hogy a légierő rendelte a nyomás- és fagyáskísérleteket, a légierő képviselői azonban ezt megcáfolták.

2012. jan. 2. 13:16
 14/20 anonim ***** válasza:
9%

Madárkám

nekem nem forrás, viszont nektek (többségeteknek) az, ezért szoktam linkelni.

2012. jan. 3. 01:18
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Aki meg leszavazott az magyarázza meg, hogy képes valaki 6x túlélni egy elgázosítást. Ha ezt valaki megteszi, elhiszek mindent majd a holokausztról.
2012. jan. 3. 01:20
 16/20 anonim ***** válasza:
73%
Te tényleg szánalmas vagy. Akkor neked sem az, pont azért amit írtál a másik hozzászólónak. Sajnos az nincs meg amiben lezsidózod a wikit, de ezt gondosan elmentettem:)
2012. jan. 3. 01:20
 17/20 anonim ***** válasza:

"A wikipedia meg nem forrás, mert olyanok írják akik a nyiszli könyvet olvasták és hivatkoznak a nyiszli könyvre"

Ezért pontoztak le. Ők is látják benned az álszentséget:)

2012. jan. 3. 01:23
 18/20 anonim ***** válasza:
36%

Igen sok kisérletet végeztek és műtéteket is a sterilizálás, a nőknél a petefészek lekötést addig ismeretlen volt.

Így akarták elérni hogy a "szolga népek" ne szaporodjanak majd ha győztek és ők lesznek az uralkodó faj-- a Német az angol, a svédek a norvégek-- a szemetek!!

A szolgának való fajnak számított-- szlávok, olaszok a magyarok a hollandok stb

2012. máj. 9. 00:52
 19/20 anonim ***** válasza:

„Nagyrészt eugenikai vizsgálatok voltak, ami ugyebár áltudomány.“

-biztos ez? mert ha így van, a lótenyésztés is áltudomány

...

Voltak a második világháború idején olyanok, akik „mindent láttak, de mindent túléltek.“

2012. szept. 16. 16:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Nagyon sok olyan nőgyógyászati műtétet végeztek amit ma is használnak. Pl a méh eltávolítást, az abortuszt. Übermensch-

embernek csak a németet svédet és angolt tartották-- minket szolgai népnek -- a balkáni népeket szinte semminek olyanoknak akiknek nem lenne szabad szaporodni se. Nekünk magyaroknak is csak annyira amennyi szolgára van szükségük a észlényeknek"

Ha megnyerték volna a háborút Hitlerék akkor szortírozták volna a népeket és kimiskárolták volna azokat akikre nincs szükség hogy ne szaporodjanak.

Én személyesen is ismertem olyan áldozatot aki elszenvedte ezeket a kísérleteket-- csodálatos és kedves nő volt mindig beváltotta a tantuszaimat amit úgy vertem ki a telefonfülkék készülékeiből...Ő is ott volt és borzalmas állapotban tért haza.. majd egy kis trafikot vezetett--- de gyereke inkább csak én voltam... mert neki már nem lehetett.

2012. szept. 17. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!