Kettős állampolgárság? Jelenleg magyar vagyok, de szlovák szeretnék lenni.
Szerintem inkább a haza árul el engem. Nem engedik el 3 havi törlesztőmet, azért, mert becsületes voltam. Aki nem fizette be, azét elengedik. Szeretnék boldogulni, megélni a munkámból, amit jól csinálok, de vagy nem tudom kihozni a cégem önköltségesre se, vagy folyton csiki-csukit kell játszanom az apehhal. Lépten nyomon csalnom és félnem kell ha szeretnék saját erőmből boldogulni, saját magamról gondoskodni.
Fizetek a fogorvosért, a nőgyógyászért, a bőrgyógyászért, fizetni fogok a szülésért is, tehát azt a havi 40 ezer forint TB-t amit befizetek, nem tudom kinek adják.
Bocs de én akkora árulásnak érzem azt, hogy nem hagynak élni (nem élősködni). Nem kérek semmit ettől a nyomorult államtól csak azt, hogy hagyjon békén érvényedülni, de nem hagy. Szerintem nem én vagyok a hazaáruló.
2. és utolsó teljesen igazatok van!
Hazaáruló?? miért is?? Tán ha nem ilyen helyzet lenne ITT, MOST akkor nem is gondolkodnék benne!
Ahogy az utolsó is írta, törlesztőrészletet nem engedik el!
Felvettem Svájci hitelt a kocsira, és nem tudok belőle kiszabadulni! Persze a nagy képviselők és a többi fejesnek mind engedték magyar hitelre átállni, és a többi?? LE van szarva azaz MI!!
Ha majd kezdik szépen átvenni az országot a ZSIDÓK akkor majd mondhatod hogy hazaáruló és lehúzhatod magad a WC-n a NAGYMAGYARORSZÁG plakáttal együtt!!!
kérdező, nem a legjobbkor akarsz szlovák is lenni.
ott politikailag soviniszta törvények vannak az állampolgárságra vonatkozólag.
amúgy az átlagemberek (szlovákok, magyarok) nem olyan f@szfejek, mint a politikusaik és azok, akiket sikeresen hergelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!