Mit szóltok, hogy fizetni kell a bölcsödéért?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 19:49
31/35 anonim válasza:
Támogatom! Túlnépesedés idején mindent meg kell tenni a gyerekszülés visszaszorítására!
32/35 anonim válasza:
01.38-as!
Túlnépesedés? Te itt élsz ezen a bolygón?? Tudod mi a helyzet Magyarországon??? Hahó! Néha tájékozódj mielőtt badarságokat írsz!
34/35 anonim válasza:
rossz oldalról közelítesz.
Nem az a baj, hogy fizetni kell, hanem , hogy nincs miből!
35/35 mona832 válasza:
Végig olvastam a topikot és hát mondhatom többször felháborodtam.Megint csak megmutatkozik a Magyar ember hogy miért is tart itt az országunk ahol tart:Megdöglött a lovam dögöljön meg a szomszédé is!tipikus példája.Ahelyett hogy összefognának az emberek hogy még egyel több bőrt húznak le róluk még támadják is egymást.Először is 3/34.Itt nem az ingyen ebédről van szó mert sokan azt sem vehették igénybe hanem még erre plusz rájön a díj.Azért teszik az emberek bölcsődébe hogy plusz 20-30ezer forintot még tudjanak keresni valahogyan ha egyáltalán kapnak vmi munkát most pedig az fizessék még be a bölcsődéknek.Akkor minek fizetünk több százezer forint adót ha már tényleg az ég világon semmi sem ingyenes?Tényleg mindenért duplán kell fizetni.Befizetem én a bölcsi díjat de akkor én adómból ennyi erővel ne vonjanak le semmire semennyi összeget hiszen az életben semmit sem kaptam ingyen munkanélkülin sem voltam soha.17/34nek írnám sokan ha beadják bölcsibe oviba a gyereket kénytelenek váltott műszakban dolgozni mert ugye nem mindeninek van befogható segítsége rokona vagy pénze bébiszitterre így hát a rezsin így sem úgysem tudnak spórolni és nem hiszem annyi kaját kap ott a gyerek hogy mielőtt viszed vagy utána ha hazaviszed már nem adnál neki enni.Amin pedig a legjobban felháborodtam 24/34 és 26/34 hogy mer ilyet írni Hogy vállaljam én a te bölcsisedet?Kérdem én amikor az ön gyereke-i kicsik voltak Őket ki vállalta?Vagy talán magánba járatta Őket?Nem emiatt fizet ennyi adót és nem is emiatt fog még többet.Hiszen ha erre fizetné be most nem kéne a bölcsődékre költeni és emiatt fizetni.Csak hogy tudja előbb fizet a munkanélkülieknek a sitteseknek és a nyugdíjasoknak és még sorolhatnám!!!A legfontosabb és leglényegesebbet a34/34 osztotta meg velünk.Akik jól élnek és ez nem okoz gondot azoknak nagyon örülünk de akkor ők ne szóljanak olyan dolgokba amit ők soha nem fognak megérteni,átérezni.Az egymás támadása pedig soha nem segített még senkit előre.Most kéne leginkább összetartónak lennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!