Ti mit szóltok ehhez a videóhoz? (vodafone)
2011. nov. 21. 22:55
3/9 anonim válasza:
Megihletett. Csinálok egy öt órás tényfeltáró filmet a Jurassic Parkról, melyben fellebbentem a fátylat arról, hogy valójában a sziget maga az Éden, a dínók a Pokol hadserege, melyből Sam Neil, vagyis Jézus kimenekíti a gyarló bárányokat, s hogy esendő mivoltukat érzékeltessék, megetetnek egy ártatlannak látszó kecskét a Tyrannosaurusszal, vagyis magával Luciferrel.
BBÚÚÚÚÚÚÚÚÚHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
4/9 tetro válasza:
Döbbenetes. Hogy egyesek embernek mennyi ideje van összeesküvés elméletekre :D
5/9 anonim válasza:
erőltetett, tele van önellentmondásokkal. Viszont igazságok is vannak benne. Például, hogy az emberekben tényleg olyan dolgok keltenek tartós félelmet, ami a cselekvési szintjükön túl van
6/9 anonim válasza:
Molnár F. Árpi regisztrált a GYK-ra!
Hurrá!!!
7/9 anonim válasza:
Nekem a hideg futkos a hátamon....
9/9 anonim válasza:
Láttam már.
Az összeesküvés, nem egy elmélet, hanem tény és így kell kezelni. A pokol angyala üzent nekünk, pontosan a tudatalattinknak, de fel kell tenni a kérdést:
most ezzel kell foglalkozni?
Aki ezzel foglalkozik, hát legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!