Mit szóltok ehhez a videóhoz?
http://www.youtube.com/watch? V=FLS2wm1gxH4&playnext_from=QL
A bevándorlók ellen agresszívan védekeznek az orosz skinhead bandák. Első látásra vadállatias módszernek tűnhet, de tény, hogy hatásos. A cél szentesíti az eszközt? Ha mi magyarok is jobban küzdtünk volna, lehet nem jutottunk volna ide? Hogyan lehet kulturáltan megoldani, hogy egy népnek ne kelljen félnie a saját országában?
Mielőtt engem érne támadás, nincsen különösebb politikai beállítottságom, egyszerű vidéken élő tanuló vagyok, nap-mint nap kitéve annak, amit sokan próbálnak eltakarni, elmaszkírozni, és nem is tudni róla.
erdelyben elek es nap mid nap gondok vannak a ciganysaggal meg a romanokkal... a ciganyok rabolnak, a romanok meg kiuzni es kiirtani akarnak(persze nem mindegyik, kozotukis van normalis es magyar barat) hogyan kezeltuk a problemat...aggreszivan leptunk fell mindket fel ellen..
a ciganyokat felgyujtaottak tobb falubannis es menekulesre kenyszerultek...a roman ellenzeknek meg a tudtukra adtuk hogy soha nem hagyuk el erdelyt. tobbhelyen eltuntetek a roman feliratokat, zaszlok gyalazasara kerult sok, tomeg verekedesek, nehol meg elfajult verekedesbol gyilkosagis. magyarorszagon ha egy falu menne a sajat vciganyai ellen szerintem azonal eltunnenek, es a rendorseg mit tudna csinalni? neahanya bortombe kerulnek de a celt ellehet erni; a kornyekemem 10 faluban uztek el a ciganyokat es mindosze 6 ember kerult bortonbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!