Kinek milyen verziója van a Kennedy gyilkosságra?
Másik néven fogok írni te kis gy.ö.k.é.r.
Maradj meseországban, és higyj amit akarsz. Én itt tényeket adtam meg. Te meg erre beállítasz engem fűnek-fának. Nem vagy rá méltó, hogy az időm pazaroljam rád. Oltasd be magad minden évben minden vakcinával és igyál fluoridos vizet. Ennyit tudok tanácsolni.
"ma 15:03"
nem olvastam egyiket sem de amit a fajtád ír azok nem tények, csak kitalációk. Csak a hozzád hasonló fajankók találják ki, az ilyen marhák mint te pedig adják tovább és közben megvannak sértve ha nem hisznek nekik:D Szánalmas vagy:D
http://www.youtube.com/watch?v=mtudNpL30BU&feature=related
David Rothschild biztosan a fókákról szeretett volna beszélni, csak úgy vágták meg ezek a mocskos tv-sek, hogy a világkormányról sikerült. Ezek a hülye összeesküvéselmélethívők(fújfúj) meg egyből rákaptak, hogy a szerintük szinte minden központi bankot kezükben tartó Rothschildoknak ezt a szájába adták.
Hát nem arcátlanság?
Hisz köztudott, hogy ő nem azért lett környezetvédő, hogy a széndioxid adót bevezesse, így megadóztatva a LEVEGŐT AMIT SZÍVSZ mindenhol a világon, hanem mert elkötelezett híve a pandamaciknak.
Nem felháborítóak ezek a rosszmájú emberek, akik ilyen rosszakat feltételeznek szegényről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!