Minimálbér vagy hogy is van ez?
"saját magadat nézed irreális dolgokat Írsz!"
Egy szót sem ejtettem magamról...
"én 1 kérdést tettem fel.nem vitázni akarok."
Válaszolni próbálok rá, hogy megértsd. Nem sikerül, pedig állítólag egész érthetően tudok magyarázni (na most esett szó rólam is).
"vonják akik honapos szinten milliokat vagy százezreket keresnek"
Aki 1 milliót keres, az a jelenleg 54x annyi SZJA-t fizet, mint az aki minimálbért keres (gyk: az egymillió a minimálbér 12-szerese).
Jövőre aki 1 milliót keres az 13x annyi SZJA-t fog fizetni, mint aki minimálbért. Tehát ő még egy hónap alatt többel járul hozzá a közöshöz, mint te egy egész évben.
"ne attól aki a vizet ebből fizeti ki meg a telet át kell vészelni stb vidéken 50 ezer kb valamivel kevesebb csak a fűtés"
Más szerinted miből fizeti s vizet? Miből fűti be a 200nm-es lakását? Nem havi 50-ből... Sőt! Ő még hűti is nyáron (ilyen egy barmot, mi?)!
"brutosicsanak ugy a minimál az, az legyen!"
Hát a minimál az nagyon minimál. Sokallod?
"mese mondó lettél volna inkább annyit írsz hogy ide se fér!"
Nekem nem esik nehezemre az írás. Remélem az olvasás sem. Nem mese. Ez sajnos a kőkemény élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!