Minimálbér vagy hogy is van ez?
Több esetben próbáltam a munkát szabotálni, a termelést lassítani, legalább néha tönkretenni ezt azt, hogy álljon le a gyár. Valahányszor felemeltem a szavam a munkavállalók jogainak kurtítása és a kizsákmányolás ellen mindig mi történt? Engem kirúgtak, ti meg fületeket farkatokat behúzva mentetek be másnap is dolgozni.
Mind azzal indokoltátok, dehát nekem családom van. Akkor mért nem gondolkodtatok???
Mért nem értétek azt fel ésszel, hogy a családotoknak épp azzal ártotok legtöbbet, ha évről évre egyre kevesebbet fogtok hazavinni?
Az ilyesmit csírájában kellene elfojtani. Az első próbálkozásnál. Ha már benyeltél harminc bércsökkentést és ötven ár és adóemelést akkor a kormány és a munkáltatód is elkönyvelte, hogy ez a természetes és ezt így kell csinálni.
Még most is lehetne tenni valamit ez ellen, ha a magyar nép összefogna. De nem fog. Elmondjam neked mi fog történni? Jövőre szépen ugyanúgy besunnyogtok dolgozni a 48ezerért.
"nézek más munkát.de addig elfogadom míg mást nem találok egyetlen pénz forrásom melo!"
Az a gond ezzel, hogy máshol sem fognak többet fizetni. Már rászoktattátok őket, hogy a magyar dolgozónak elég a zsíroskenyér. Húsz év kemény munkája volt, de végre sikerült. Mamár fizetést sem kell adni a dolgozóknak.
"nos teljesen igazad van!!! minimálbér kapnánk legalább adó mentesen!"
Ha abból a 92ezerből csak a TBt vonnák nyugdíjt meg stb azzal én is kibékülnék. Tehát még telhetetlennek sem mondhat senki. De amit ezek művelnek az már tényleg túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!