Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Minimálbér vagy hogy is van ez?

Minimálbér vagy hogy is van ez?

Figyelt kérdés
dolgozom és a minimálbérrel vagyok alkalmazva amiből 16% adott levesznek "orbán viktor" így kapok durván 79000.helyet 61000 ft tisztán,jövőre ebből még faragnak le 48 ezer nettot kapok. tervbe van a 90 ezres minimálbér az alanyi jogon jár a munka válalonak akkor ezért miért nem szolnak az emberek ez már gáz!
2011. dec. 11. 11:46
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
7%
Én már munkát sem vállalok, mert nem éri meg. És épp miattatok. Ha kapok 28ezer segélyt meg csinálok némi alkalmit jobban jövök ki. És tudjátok egyedül ki tehet erről? Ti!!! Hát akkor mostmár legalább maradjatok csendben és jó erősen szégyeljétek el magatokat!!! Egyiknek sem akarom idén már a hangját hallani!
2011. dec. 11. 12:21
 12/52 anonim ***** válasza:
50%

Több esetben próbáltam a munkát szabotálni, a termelést lassítani, legalább néha tönkretenni ezt azt, hogy álljon le a gyár. Valahányszor felemeltem a szavam a munkavállalók jogainak kurtítása és a kizsákmányolás ellen mindig mi történt? Engem kirúgtak, ti meg fületeket farkatokat behúzva mentetek be másnap is dolgozni.

Mind azzal indokoltátok, dehát nekem családom van. Akkor mért nem gondolkodtatok???

Mért nem értétek azt fel ésszel, hogy a családotoknak épp azzal ártotok legtöbbet, ha évről évre egyre kevesebbet fogtok hazavinni?

Az ilyesmit csírájában kellene elfojtani. Az első próbálkozásnál. Ha már benyeltél harminc bércsökkentést és ötven ár és adóemelést akkor a kormány és a munkáltatód is elkönyvelte, hogy ez a természetes és ezt így kell csinálni.

Még most is lehetne tenni valamit ez ellen, ha a magyar nép összefogna. De nem fog. Elmondjam neked mi fog történni? Jövőre szépen ugyanúgy besunnyogtok dolgozni a 48ezerért.

2011. dec. 11. 12:43
 13/52 A kérdező kommentje:
nézek más munkát.de addig elfogadom míg mást nem találok egyetlen pénz forrásom melo!
2011. dec. 11. 12:45
 14/52 anonim ***** válasza:
27%
Sőt, most a kormány szorgalmazza az ingyen munkát. Jövőre ti arra is be fogtok sunnyogni. Minek nektek egyáltalán fizetés? Mért keveslitek a 48 ezret ha még ingyen is elmentek dolgozni. Én nem is adnék nektek többet egy hónapra egy pohár víznél és egy szelet zsíroskenyérnél aztán osszátok be proletárok!
2011. dec. 11. 12:46
 15/52 anonim ***** válasza:
50%

"nézek más munkát.de addig elfogadom míg mást nem találok egyetlen pénz forrásom melo!"

Az a gond ezzel, hogy máshol sem fognak többet fizetni. Már rászoktattátok őket, hogy a magyar dolgozónak elég a zsíroskenyér. Húsz év kemény munkája volt, de végre sikerült. Mamár fizetést sem kell adni a dolgozóknak.

2011. dec. 11. 12:49
 16/52 A kérdező kommentje:
nos teljesen igazad van!!! minimálbér kapnánk legalább adó mentesen!
2011. dec. 11. 12:51
 17/52 anonim ***** válasza:
50%
Bocs, hogy így kikeltem magamból, de szerintem fordított esetben te is dühös lennél. Húsz évig harcolsz a kizsákmányolás ellen, majd húsz év után egyszercsak jön valaki és közli, hogy a kizsákmányolás nemjó és tenni kéne ellene valamit.
2011. dec. 11. 12:53
 18/52 anonim ***** válasza:
50%

"nos teljesen igazad van!!! minimálbér kapnánk legalább adó mentesen!"

Ha abból a 92ezerből csak a TBt vonnák nyugdíjt meg stb azzal én is kibékülnék. Tehát még telhetetlennek sem mondhat senki. De amit ezek művelnek az már tényleg túlzás.

2011. dec. 11. 12:55
 19/52 A kérdező kommentje:
nem abból nem kell vonni semmit minimálbér az nettóban illessen meg
2011. dec. 11. 12:59
 20/52 anonim ***** válasza:
50%
Hát ez lenne a minimum, de Magyarországon azt értük el, hogy nemcsak a kormány, de már a munkaadók is mindenhatóak.
2011. dec. 11. 13:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!