Minimálbér vagy hogy is van ez?
Figyelt kérdés
dolgozom és a minimálbérrel vagyok alkalmazva amiből 16% adott levesznek "orbán viktor" így kapok durván 79000.helyet 61000 ft tisztán,jövőre ebből még faragnak le 48 ezer nettot kapok. tervbe van a 90 ezres minimálbér az alanyi jogon jár a munka válalonak akkor ezért miért nem szolnak az emberek ez már gáz!2011. dec. 11. 11:46
1/52 anonim válasza:
Van erre egy közel húsz éves mondásom:
Aki annyi pénzért elmegy dolgozni, az megérdemli.
2/52 A kérdező kommentje:
te nem tudom hol élsz de az ország majd nem felét minimálbérrel van felvéve! köszi,ha vidéken lakik az ember nem igen ugrálhat!
2011. dec. 11. 11:54
3/52 anonim válasza:
Jövőre a minimálbér 92000 (vagy 93?) lesz, viszont nem kapsz adójóváírást, amit idén megkapsz még. A kézhez kapott fizetésed kb nem fog változni. Ne nevezd az adót "orbán viktornak", mert ha maga Szent József lenne a miniszterelnök, akkor is lenne adó.
4/52 A kérdező kommentje:
ja kapok 10 ezret vissza te lehet könnyeben mozogsz az ország 70% kivan bukva!
2011. dec. 11. 12:05
5/52 A kérdező kommentje:
ja vidéken fogalmazni,de a szöveg értelmezéseddel neked van bajod.minimálbért adóztatni?
2011. dec. 11. 12:07
6/52 anonim válasza:
"te nem tudom hol élsz de az ország majd nem felét minimálbérrel van felvéve! köszi,ha vidéken lakik az ember nem igen ugrálhat!"
Mindegy hol élek, felvenni csak azt tudják aki jelentkezik.
7/52 anonim válasza:
Nektek komolyan nem koppan le, hogy egyedül ti tehettek ez ellen? Ha az egész ország egységesen állna le és tagadná meg a munkát akkor elgondolkodnának. Ha ti csak rábólintotok, hogy jólvan, dolgozok én annyiért is. Akkor ne csodálkozzatok azon sem ha mégkevesebb lesz!
8/52 A kérdező kommentje:
:D szánalmas milliomos csemete vagy? oké jelentkezek! hogy ez eddig eszembe se jutott nem mondod?
2011. dec. 11. 12:15
9/52 anonim válasza:
"az ország 70% kivan bukva!"
Maguknak csinálták. Én eddig minden munkahelyemen megpróbáltam lázadni, Szerinted mellém állt valaki? Gyáva népnek nincs hazája! Én is keveslem a fizetésem, de nektek köszönhetem. Mostmár legalább hallgassatok el!
10/52 anonim válasza:
Én valahányszor megtagadtam a munkát, ti mindig rohantatok nyálazni: Főnök! Főnök, én megcsinálom fele annyiért is!
Na itt az eredménye. Mostmár egyétek meg amit főzetetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!