Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Orbán Viktor miért mosolyog...

Orbán Viktor miért mosolyog mindig olyan elégedetten interjú közben meg úgy általában mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Egy csomó embertől hallottam hogy szerintük ez nagyon unszimpatikus ti mit gondoltok?
2011. dec. 7. 23:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Kolopele!

Nem értem miért hirdeted itt az igét a fideszről, amikor az emberrek jó részének elege van már belőlük.

Annak idején meg tudta hülyíteni a népet rendesen, ahogy utcára hívott mindenkit és persze hogy a Gyurcsány öszödi beszéde után (ami egészen véletlenül került nyilvánosságra?..nem hiszem..) forrongott a hangulat. Viktor király könnyen épített "sereget" magának.-

De most, hogy ők kerültek hatalomra, nem az egyszerű állampolgárok érdekeit nézik, hanem az a lényeg hogy ők minél több pénzt kaszáljanak saját zsebre, emellett minél több olyan intézkedést hozzanak amivel ellehetetlenítik hogy más is kormányra kerülhessen rajtuk kívül.

Még most is a fülemben cseng amikor Szíjjártót megkérdezték egy műsorban, mi a véleménye arról hogy épp a mostani nehéz helyzetben az ő fizetése milliós nagyságrendű... Válasza ( megszokott tenyérbemászó kaján vigyor mellett): Az ő fizetése az más!

Azt hiszem önmagáért beszél.

És tudod, azoknak az embereknek akik felnyitották a szemüket végre, és nem szemellenzővel néznek csakis a fidesz irányába, végre elegünk lett hogy bábként rángatnak és a korábbi igéretekből semmi nem lett. És nem is lesz!

Hja tényleg... hát.. ez egy újabb öszödi beszéd... csak nem Öszödön, hanem a Felcsúti birtokon történt meg, de ne félj nem fog kiszivárogni mert a holló a sajátjának a szemét nem vájja ki.

Vagy lehet Orbán annyira öntelt hogy a sajátjai előtt sem vallja be mekkorát kamuztak nekünk választásokkor? Nyílt titok a körükben, igaz?

Te már csak tudod.

2011. dec. 8. 06:49
 22/28 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem Orbán Viktor "forradalmi álneve": Kolpele.
2011. dec. 8. 07:07
 23/28 anonim ***** válasza:

Tiltakozom bíró úr,a kérdés sugallja a választ!

Mert intelligens ember és azért mosolyog.

Van rajta sapka-nincs rajta sapka elv.

2011. dec. 8. 07:16
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
"Jó az egykulcsos adó? Neked biztosan, mert munka nélkül magasabb a jövedelmed,mint azelőtt" Már ne haragudj, de mi az hogy munka nélkül? Ha már a Kádár korszak alatt lett volna arra lehetőségem hogy a magam ura lehessek, most még gazdagabb lehetnék azzal amit megalkottam. Munka nélkül..............Nem semmi. Konkrétumok? Saját magam meg a gyáram és az ott dolgozó elégedett jól kereső emberek. Nem elég?
2011. dec. 8. 10:37
 25/28 anonim ***** válasza:

"ma 07:07"

nem hiszem, mert Orbán nem szereti a metált.

2011. dec. 8. 12:19
 26/28 Márkkkk válasza:
Személyes véleményem szerint arra gondol, megérte. Gondolom a megbízása arra szól, hogy csökkentse az elérhető minimumra az ország értékét. Valaki felbérel egy csövit, hogy verje szét, kenje össze festékkel a házat, amit így majd féláron meg tud venni.
2011. dec. 22. 23:38
 27/28 anonim válasza:

Mert a magabiztosság az erő tudatának látványa vonzóvá és hitelessé teszi sokak számára.

Így kifizetődő, így előnyös viselkednie.

2011. dec. 28. 20:48
 28/28 anonim ***** válasza:

Mert muszáj röhögnie egy országon aki megválasztotta és baromi jól megfizeti, annak ellenére, hogy milyen.

Meg egyszerűen roma ideál, hogy "mindent elveszek mindenkitől, amennyire lehet..és abból oldom meg a dolgaimat pazarul".

...én másfélét még nem láttam.

2012. jan. 3. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!