Orbán Viktor tényleg cigány? Eredeti neve Orgován Viktor?
Figyelt kérdés
Ezen vitatkoztunk egy ismerősömmel,mivel azt mondja,hogy "magyarosította" a nevét,eredetileg Orgován Viktor volt.
Ha visszanéznénk a családfáját akkor tényleg cigány felmenőkkel rendelkezne.
Emellett a gyermekeinek is "cigányos" nevei vannak.
Én nem tudom,hogy hívják őket.
2011. máj. 8. 11:28
3/43 anonim válasza:
Ránézel is látszik rajta, nem? Hogy magyarítva van, vagy sem, nem változtat. :D Nem ettől lett jó vagy rossz ember valszeg. xD
4/43 anonim válasza:
Teljes ostobaság ez az egész cigányosdi, meg az orsós mizéria. Az apja Orbán Győző, mérnök, anyja Sipos Erzsébet gyógypedagógus. Apai nagyapja szintén Orbán volt. De ha netalán mégis cigány lenne, akkor szerintem örülnénk, ha minden cigány egyetemet végzett lenne, Oxfordon tanult volna.
5/43 anonim válasza:
Szerintem nem... az arca nem cigányos. Meg hány Ráhel vagy Róza nevű cigánygyerekről hallottál? Inkább Rómeó meg Dzsenifer. De attól h nem cigány, még lehet gonosz meg jó fej is.
6/43 anonim válasza:
Nem hinném, hogy sokkal több cigányvér lenne benne, mint bármelyik másik magyarnak.
8/43 anonim válasza:
Ezek bibliai nevek, nem cigány nevek sokeszű!
9/43 anonim válasza:
Engem nem érdekelne, hogy cigány-e, vagy sem, amennyiben tisztességes, egyenes, valóban a hazáját és nemzetét szerető politikus lenne...
10/43 anonim válasza:
Orbánnak erős diktátori hajlamai vannak, egyértelműen észak-koreai vér van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!