Orbán Viktor tényleg cigány? Eredeti neve Orgován Viktor?
Ezen vitatkoztunk egy ismerősömmel,mivel azt mondja,hogy "magyarosította" a nevét,eredetileg Orgován Viktor volt.
Ha visszanéznénk a családfáját akkor tényleg cigány felmenőkkel rendelkezne.
Emellett a gyermekeinek is "cigányos" nevei vannak.
Én nem tudom,hogy hívják őket.
"dehogy cigány, csak a szélsőbalos és szélsőjobbos gyűlölői terjesztik ezt már több mint 10 éve."
Te biztos rózsadombi vagy amerikai vagy, vagy éppen a templomból írod a postot
"Engem nem érdekel a származása, mivel úgyis ki kell végezni, függetlenül attól, hogy cigány, magyar vagy észak-koreai :)"
Ezzel egyetértek.
"Egyiksem, szociáldemokrata vagyok"
Ha annak tartod magad, miért háborodtál fel a szélsőbal és a szélsőjobb emlegetésén?
Bár sejtem miért: a mszp-s vagy gyurcsányista vagy, akik szocdemeknek mondják magukat, de valójában a legszélsőségesebb balliberálisok.
Magyarországon jelenleg nincs szociáldemokrata párt, másrészt egy valódi szociáldemokrata nem cigányozná le gyűlölködve Orbánt.
"Eldönthetnétek, hogy mit akartok."
Már eldöntöttem: kivégezni.
"Ha annak tartod magad, miért háborodtál fel a szélsőbal és a szélsőjobb emlegetésén?"
Mert az úgynevezett szélsőbal és szélsőjobb politikai irányvonala még mindig jobban megfelel a magyar nép számára, mint az orbánizmus!
"Bár sejtem miért: a mszp-s vagy gyurcsányista vagy, akik szocdemeknek mondják magukat, de valójában a legszélsőségesebb balliberálisok."
Nem vagyok "MSZP-s gyurcsányista" csak szerintem az MSZP még mindig jobb, mint a Fidesz.
A liberalizmust pedig külön kell választani gazdasági és közéleti liberalizmusra, nem lehet odacsapni valakihez, hogy "balliberális" mert ennek semmi értelme így, főleg, hogyha a bal-jobb oldali spektrumot is beletesszük a mixbe.
Én például közéletileg liberális vagyok mert szerintem legalizálhatnák a melegházasságokat, pár könnyűdrogot, el kéne törölni ezt az orbánista dohányzás-ellenességet és lehetnének Hollandia-szerű prostituálttörvények, azonban gazdaságilag nemigazán vagyok liberális, mert elítélem a vadkapitalizmust és szerintem gazdaságilag inkább valami Kádár-szerű állami protekcionizmus kéne, erős segélyekkel és állami gondoskodással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!