Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Orbán Viktor miért mosolyog...

Orbán Viktor miért mosolyog mindig olyan elégedetten interjú közben meg úgy általában mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Egy csomó embertől hallottam hogy szerintük ez nagyon unszimpatikus ti mit gondoltok?
2011. dec. 7. 23:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
16%
"Írj ki akkor egy Orbánt dicsérő kérdést is. Hozzá fogunk szólni, meglátod :)" Ebben biztos vagyok, covenant. Amikor rólam írtak ki kérdéseket, akkor is jöttek a válaszok szép számmal, hol ilyen, hol olyan, hát még Viktorról. Én is gondolkozom most milyen kérdést kellene kiírnom, mert tízből kilenc legalább ugyanarról szól. Habár ha változatosságra törekednék akkor inkább a szex oldalon kellene próbálkoznom....................Bár egyszer az is kimerül. Olyan ez, mint a zene, nagyon nehéz már újat alkotni. Megszületett a Deep Purple, a Black Sabbath, az Iron Maiden, a Metallica, Judas Priest, és még lehetne sorolni, ma a legtöbben ezen alapokra helyezik a tudásukat. Persze ez nem baj, feltéve ha nem szolgai másolatokról van szó, hanem némi kis egyéniség is párosul a biztos formulákhoz (lásd Rhapsody, Hammerfall, Sonata Arctica, Nightwish). A régi jót is lehet jól játszani modernebb felfogásban. Elnézést, kissé eltértem a témától.
2011. dec. 8. 00:37
 12/28 A kérdező kommentje:
Lehet félreértettétek a kérdést, szóval nem rosszindulatú nem pesszimista, ez egy tényen alapuló kérdés mert Orbán tényleg mosolyogni szokott amikor csak válaszol. De aki mégsem így látja az a kérdés mögé már oda képzelte a saját maga alkotott választ is lehet azért látjátok pesszimistának:D
2011. dec. 8. 00:40
 13/28 anonim ***** válasza:
4%
Nem azt mondtam hogy konkrétan te pesszimista vagy, kedves kérdező. A te kérdésed pont olyan ami eltér az átlagtól, ezért is jelentem meg újra. Már elegem lett abból hogy válaszolgassam mindig ugyanazt egyfolytában feleslegesen, úgyis ismeri mindenki az álláspontomat. Mindenesetre a mosolygás cseppet sem unszimpatikus dolog.
2011. dec. 8. 00:42
 14/28 anonim ***** válasza:
56%
Mert interjú előtt mindig leszopja a riportert.
2011. dec. 8. 00:47
 15/28 anonim ***** válasza:
12%
Tévedsz. Téged azért pontoznak itt le mert sokszor trágár vagy, engem meg azért mert azt próbálom elmagyarázni hogy miért is jó a Fidesz, és hogy mindenki sorsa a saját kezében van, csak tanulás és tudás kérdése az egész. Különbség.
2011. dec. 8. 00:54
 16/28 anonim ***** válasza:
7%
Amúgy meg ezt sem írtad le rendesen, mert a riporternek volna ez a "feladata" ahhoz hogy az alany mosolyogjon. Nem fordítva. Na de nem süllyedek a szintedre tovább.
2011. dec. 8. 00:57
 17/28 anonim ***** válasza:
67%

Ezt a tanulás meg tudás dolgot hiába magyarázod, mert sok embernek egyszerűen nincs lehetősége rá.

Ha meg a mondandód csak egy bizonyos társadalmi rétegnek szól, akkor meg írd azt.

De akár idézheted is Lézer Janit, aki szerint mindenki annyit is ér.

Közted meg <covenant> között az a különbség, hogy... ja hát nincs is különbség, az egyik Fidesz, a másik MSZP, szóval a tizenkilenc és egy híján húsz esete.

2011. dec. 8. 01:28
 18/28 anonim ***** válasza:

"Orbán Viktor miért mosolyog mindig olyan elégedetten interjú közben meg úgy általában mit gondoltok?"

Arra gondol, hogy milyen jo is volt husz evvel ezelott, akarhova is ment, mindig tudta vakargatni a tokeit kozben. Most mar leneveltek rola. De jo neki erre a tokvakargatasokra visszaemlekezni. Ezert van az a (ki)elegult mosoly a pofajan.

2011. dec. 8. 06:03
 19/28 anonim ***** válasza:
29%
Azért mert elégedett a munkájával. Szerintem teljesen jogosan.
2011. dec. 8. 06:32
 20/28 anonim ***** válasza:
81%

Kolopele! Mindig csak azt magyarázod,hogy jó a Fidesz. De ezt semmi konkrétummal nem támasztod alá. Az,hogy tanulj,dolgozz csak sóder. Hol dolgozzon az,aki nem kap munkát,még diplomával sem? Jó az egykulcsos adó? Neked biztosan, mert munka nélkül magasabb a jövedelmed,mint azelőtt. Arra viszont soha nem válaszolsz,hogy mi az a többi jó,amit a Fidesz tesz.

Orbán azért mosolyog,mert azt hiszi,hogy mosolyogva jobban elhiszik,amit összehazudik.

2011. dec. 8. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!