Ki az aki nem ítéli el Tasnádit azért amit állítólagosan elkövetett? Ami még nem teljesen bizonyított! Szerintem tiszteletre méltó amit elért az életben!
Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 20:35
11/16 anonim válasza:
Igen, helyesen! Csak nem akkor kellett volna lenyomni a víz alá amikor valakinek az útjába került, aki most osztja az észt és szépeket nyilatkozik a híradóban, hanem akkor amikor tevékenykedett. Szerinted, most kinek a cége védi a józsefvárosi piacot? és kinek a cége védte régebben? És mikor kezdődtek ezek az ügyek?... De hát ez Magyarország...
12/16 Antimod válasza:
Alapvetően egyetértünk, de jobb, ha kettő közül megbüntetnek egy bűnöst, mintha egyet sem. Az én olvasatomban, engem károsított meg mind a kettő, ha vesszük.
Más kérdés, hogy a politikai garnitúrák nagy része szintén odavaló. És most nem a piacra gondolok...
13/16 anonim válasza:
Hát igen, alapvetően egyet értünk. Tényleg jobb ha kettőből egy, mintha egy sem... csak azért jobb lenne kettő!
14/16 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért nem költözött külföldre abban a pillanatban, amikor megnyerte a narancsos tábor a választást? Pontosan tudnia kellett, hogy azonnal ráállnak.
Amúgy nem tisztelem. Nincs miért.
16/16 anonim válasza:
Politikusnak kellett volna mennie, akkor ugyanezért le sem csukják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!