Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki az aki nem ítéli el Tasnádi...

Ki az aki nem ítéli el Tasnádit azért amit állítólagosan elkövetett? Ami még nem teljesen bizonyított! Szerintem tiszteletre méltó amit elért az életben!

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, helyesen! Csak nem akkor kellett volna lenyomni a víz alá amikor valakinek az útjába került, aki most osztja az észt és szépeket nyilatkozik a híradóban, hanem akkor amikor tevékenykedett. Szerinted, most kinek a cége védi a józsefvárosi piacot? és kinek a cége védte régebben? És mikor kezdődtek ezek az ügyek?... De hát ez Magyarország...
2011. dec. 7. 22:00
 12/16 Antimod ***** válasza:

Alapvetően egyetértünk, de jobb, ha kettő közül megbüntetnek egy bűnöst, mintha egyet sem. Az én olvasatomban, engem károsított meg mind a kettő, ha vesszük.

Más kérdés, hogy a politikai garnitúrák nagy része szintén odavaló. És most nem a piacra gondolok...

2011. dec. 7. 22:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát igen, alapvetően egyet értünk. Tényleg jobb ha kettőből egy, mintha egy sem... csak azért jobb lenne kettő!
2011. dec. 7. 22:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy miért nem költözött külföldre abban a pillanatban, amikor megnyerte a narancsos tábor a választást? Pontosan tudnia kellett, hogy azonnal ráállnak.

Amúgy nem tisztelem. Nincs miért.

2011. dec. 8. 08:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Én kivégezném, mert bűnöző
2011. dec. 8. 12:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Politikusnak kellett volna mennie, akkor ugyanezért le sem csukják.
2011. dec. 13. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!