Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyire károsak ezek az...

Mennyire károsak ezek az állítólagosan természetesnek mondott protein porok?

Figyelt kérdés
amit pl a konditerembe járóknak ajánlgatnak izomtömegnöveléshez...tud valaki valami cikket mutatni nekem ahol írják hogy ha esetleg ez káros lenne? Véleményem szerint ez nem egészséges dolog...
2010. febr. 28. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Azért gondolod , mert régimódi és szűk látókörű vagy , és ezt nem bántásból mondom . Semmi káros hatásuk nincs , és aki szerint van , az nem tud konkrét , tudományosan alátámasztott érvet mondani ellenük . Ez van .
2010. febr. 28. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
Ha lenne káros hatásuk lehetne kapni boltokban? 2010 van felejtsük már el ezeket az ostoba tévhiteket! Sajnos sok a tudatlan "okos" ember pedig csak utána kéne olvasni!
2010. febr. 28. 16:45
 3/8 A kérdező kommentje:
hé emberek...bocs hogy megkérdeztem..kösz a választ...de most komolyan miért kell leszedni az ember fejét?...tök normálisan kérdeztem...
2010. márc. 1. 17:50
 4/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok régimódi, szűk látókörül egyszerűen rosszul informált!
2010. márc. 1. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem akarom leszedni a fejed, előre mondom. :) Ha saját magad szerint is rosszul informált vagy akkor jobban jártál volna, ha úgy fogalmazod meg a véleményed, h pl. sokan mondják, h nem egészséges. Erre a testépítők allergiásak, mert tényleg semmi káros nincs benne, se bármely más táplálékkiegészítőben, ami hangsúlyozom NEM szteroid.
2010. márc. 1. 20:32
 6/8 A kérdező kommentje:
igazad van elismerem tényleg rosszul fogalmaztam...és köszönöm az információt :)
2010. márc. 2. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:

buta vagy:( .semmitől nem fog csak úgy megnőni az izmod:D

ugyanugy kaja van benne csak zsir nélkül . pl szója fehérje búzábol és egyéb magvakbol kivont tápanyagok . semmi gyógyszer .

2010. máj. 19. 21:34
 8/8 A kérdező kommentje:
nem rólam van szó, én nem szedek semmit :)
2010. máj. 25. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!