Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki az aki nem ítéli el Tasnádi...

Ki az aki nem ítéli el Tasnádit azért amit állítólagosan elkövetett? Ami még nem teljesen bizonyított! Szerintem tiszteletre méltó amit elért az életben!

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 20:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen szexuális tartalmakat,meg se lehetne itt jeleníteni...
2011. dec. 7. 20:36
 2/16 anonim ***** válasza:
De nem ám!
2011. dec. 7. 20:41
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
7 év börtön milliárdokért? Te bevállalnád?
2011. dec. 7. 20:52
 4/16 anonim válasza:
77%
Tiszteletre méltó börtöntöltelék! :P
2011. dec. 7. 20:54
 5/16 anonim ***** válasza:
én! Akit érdekel a téma az beleáshatja magát a csodálatos belügyminiszterünk, Tasnádi Péter, valamint a józsefvárosi piac kapcsolatába... vicc...
2011. dec. 7. 20:55
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem állítólagosan követte el,amivel vádolják,hanem ténylegesen. Már nagyon régen. Nem kétkezi munkából építette a csodálatos villáját,és lett milliárdos.

Csak emlékezni kellene a 15-16 év előtt dolgaira!

Ha ezt te tiszteletre méltónak tartod,akkor te a gazembereket tartod annak.

2011. dec. 7. 21:07
 7/16 anonim ***** válasza:
az teljesen nyilvánvaló, hogy régen voltak dolgai, legalábbis szerintem! nem tisztelem, nem is érdekel a dolog. Egyedül azt tartom undorítónak, hogy most veszik elő. Ami nem véletlen, köszönhető a politikának, mint ahogy arra az előbb utaltam... azért tartom undorítónak az egész történetet. Akiknek útjukban van azok közül páran ott ülnek a parlamentben... bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejű...
2011. dec. 7. 21:20
 8/16 Antimod ***** válasza:

"most veszik elő"

Kit? Évek óta folynak ellene eljárások, szerzi be a papírokat az állítólagos elmebetegségéről, stb. Hosszú ideje pörög már ez a lemez.

2011. dec. 7. 21:24
 9/16 anonim ***** válasza:

játszhatunk kiragadunk egy szót a másik mondandójából...

a most-ot értsd úgy, hogy nem akkor amikor fénykorát élte és amikor nagy valószínűséggel csinált dolgokat, hanem 2-3 éve amikor már rég nem az a személy aki akkor volt. régen ki tudja miben benne nem volt, most meg piti sz*ar dolgokkal tornásztatják...

2011. dec. 7. 21:30
 10/16 Antimod ***** válasza:

"már rég nem az a személy aki akkor volt"

Ez az érvelés ritkán állja meg a helyét a bíróságon. Helyesen.

2011. dec. 7. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!