Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi legyen a Városliget új neve?

Mi legyen a Városliget új neve?

Figyelt kérdés

Ha jól értettem ebből a zagyva ötlethalmazból, akkor a Városligetet is át akarják nevezni. Erre pályázatot is kiírnak, amiben a következő kritériumoknak kell megfelelni:

Baán a Ligetet nemzetközileg ismert kulturális zónává tenné, amelynek megjegyezhető, új nevet kell adni. A brand megtalálására pályázatot írnának ki. Cél, hogy idegen nyelven is kimondható, megjegyezhető név szülessen.

[link]

Azt hiszem, ebből az ötletelésből a gyk közönsége sem maradhat ki.

2011. dec. 6. 20:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Convenant javaslatát így módosítanám: Klozet Park. Ez magyaros is, meg külföldies is egyszerre.
2011. dec. 6. 21:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Ja, lehetnének ezek is, végül is a cigány is egy idegen nyelv.
2011. dec. 6. 22:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Városliget

"Baán a Ligetet nemzetközileg ismert kulturális zónává tenné, amelynek megjegyezhető, új nevet kell adni."

Én őt pedig kötélen himbálózóvá tenném, a teljes vezérkarral együtt.

2011. dec. 7. 08:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes, hogy az összes javaslat törölve lett, amiben nem Orbán van szidva.
2011. dec. 7. 11:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk a törléseket én se nagyon értem. Már az is rasszizmus, ha valaki cigány nevet adna a ligetnek?
2011. dec. 7. 12:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Legyen az új név Városliget. Nagy V-vel. Tapasztalataim szerint a külföldiek érthetően ki tudják mondani (ejteni).

A GYK közönségéről azt gondolom, képes önálló cselekvésre, ha nem is egységesen. Átnevezések pályáztatásával a pótcselekvésre is képtelen egyének szoktak vállalkozni.

2011. dec. 7. 12:22
 17/17 gyugyo válasza:
Eddig City Park volt, ezután is lehetne az!
2012. jan. 2. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!