Írnátok jó dolgokat Magyarországról? Van olyan aki nem akar menekülni?
Háááát... Magyarország védte a Nyugatot. Itt volt a tatár, török, Habsburg, szovjet, és hát mára eléggé meggyötört ez a nemzet. Szétszabdalták területét 1920 június 4.én Trianonban... És még mindig élünk... Ezt nem sok nemzet bírta volna ki. Amúgy is, Kis-Magyarország is tele van gyönyörű tájakkal: Balaton, Mecsek, Alföld...
Én biztos nem megyek külföldre, nem menekülök.
Ezt tényleg nehezen bírta volna bármelyik nemzet.
A magyaroknak mégis sikerült.
Én büszke vagyok Magyarországra.
Igaz, hogy az évek alatt sok nemzet is itt húzta meg magát.
Gondolj bele, hogy itt voltak a németek, törökök, románok stb.
Csak a politikai rendszerrel van baj.
Azon kívül szeretem a Hazámat!
Szeresd Te is!
-az egyik legfejlettebb írásbeliségünk volt a világon már a honfoglalás idején is
-páratlan a mesevilágunk,sok mindent kopintottak tőlünk pl. a tündért,a 7fejű sárkány,7ed7országot
-kevés országnak van annyi népdala,mint nekünk
-a miénk volt a világ 2.alkotmánya
-Európában rengeteg mindent mi honosítottunk meg
-a mezőgazdaságban élen álltunk,mi vezettük be az öntözéses gazdálkodást pl.
-Hollandiát hívják a tulipán hazájának,a tulipánok országának,de a magyarok már vagy 2000 évvel hamarabb termesztették
-tőlünk vették át egész Európában az öltözködést
-a fűszeres ételek szeretetét
Van sok minden.
Én nem mennék el.
Dolgozok,hogy jobb legyen az életem.A hideg kiráz,amikor meghallom a Himnuszt.Én magyar vagyok.
"Írnátok jó dolgokat Magyarországról? Van olyan aki nem akar menekülni?"
Ha azok a nyavalygók, akik ilyen kérdéseket tesznek fel, végre eltűnnének az országból, akkor Magyarország mégjobb hely lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!