Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Írnátok jó dolgokat Magyarorsz...

Írnátok jó dolgokat Magyarországról? Van olyan aki nem akar menekülni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 22:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Háááát... Magyarország védte a Nyugatot. Itt volt a tatár, török, Habsburg, szovjet, és hát mára eléggé meggyötört ez a nemzet. Szétszabdalták területét 1920 június 4.én Trianonban... És még mindig élünk... Ezt nem sok nemzet bírta volna ki. Amúgy is, Kis-Magyarország is tele van gyönyörű tájakkal: Balaton, Mecsek, Alföld...

Én biztos nem megyek külföldre, nem menekülök.

2009. máj. 9. 22:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt tényleg nehezen bírta volna bármelyik nemzet.

A magyaroknak mégis sikerült.

Én büszke vagyok Magyarországra.

Igaz, hogy az évek alatt sok nemzet is itt húzta meg magát.

Gondolj bele, hogy itt voltak a németek, törökök, románok stb.

Csak a politikai rendszerrel van baj.

Azon kívül szeretem a Hazámat!

Szeresd Te is!

2009. máj. 9. 22:40
 3/13 anonim ***** válasza:
2009. máj. 9. 22:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hazám. Itt van a családom, itt vannak a barátaim, ezt a nyelvet beszélem és történken bármi, itt érzem jól magam. Ettől nem kell több.
2009. máj. 9. 23:25
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
hát nem is tudom....:S akkora mértékben megy a nemzetpusztítás hogy nem hiszem hogy a gyerekemnek és unokáimnak boldog élete lesz itt az 1000 éves magyar honban... azonnali változtatásokra van szükség, mert irtónagy botrányok lesznek... ez az imf-hitel is... dicső őseink forognának a sírjaikban ha látnák mi megy itt...
2009. máj. 10. 00:43
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Kellemes az éghajlat, se nem túl hideg, se nem túl meleg, és végül is van minden: télen hó, ősszel színes levelek, nyáron strandidő, tavasszal virágok. Mi kell még?
2009. máj. 10. 00:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akarok elmenekülni pl.Meg sem fordult a fejemben,hogy máshol éldegéljek a családommal.Itt van minden kötődésem.Szeretem a városomat,szeretem a barátaimat.Ráadásul ez a kis ország olyan nagy,hogy meg sem ismerem minden részét életemben.
2009. máj. 10. 05:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

-az egyik legfejlettebb írásbeliségünk volt a világon már a honfoglalás idején is

-páratlan a mesevilágunk,sok mindent kopintottak tőlünk pl. a tündért,a 7fejű sárkány,7ed7országot

-kevés országnak van annyi népdala,mint nekünk

-a miénk volt a világ 2.alkotmánya

-Európában rengeteg mindent mi honosítottunk meg

-a mezőgazdaságban élen álltunk,mi vezettük be az öntözéses gazdálkodást pl.

-Hollandiát hívják a tulipán hazájának,a tulipánok országának,de a magyarok már vagy 2000 évvel hamarabb termesztették

-tőlünk vették át egész Európában az öltözködést

-a fűszeres ételek szeretetét

Van sok minden.

Én nem mennék el.

Dolgozok,hogy jobb legyen az életem.A hideg kiráz,amikor meghallom a Himnuszt.Én magyar vagyok.

2009. máj. 10. 12:11
 9/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2009. máj. 10. 15:24
 10/13 anonim ***** válasza:
24%

"Írnátok jó dolgokat Magyarországról? Van olyan aki nem akar menekülni?"

Ha azok a nyavalygók, akik ilyen kérdéseket tesznek fel, végre eltűnnének az országból, akkor Magyarország mégjobb hely lenne.

2009. máj. 10. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!