Európában miért ilyen az összkép Magyarországról?
Rengeteg országnak negatív véleménye van rólunk, vagy közömbösek irántunk.
Ugyan ezt tükrözi az Eurovíziós dalverseny (és igen, azért hozom ezt ide mert már lehet politikai szavazásról beszélni ahol a nézök az adott országgal fennálló kapcsolataik alapján osztogatják a pontokat).
1. Blokkolják a más országban élő magyarok a magyar dalra adott szavazataikat
2. Kiderült az is hogy a szomszédainkkal nagyon nincs jó viszony
3. még Angliában is blokkoltak szavazatokat
valamint sok helyen tapasztaltam már most a dalversenytől eltekintve hogy nem szeretnek minket, nincs jó véleményük rólunk. De miért? A történelem során sem csináltunk semmi rosszat akkor miért minket utálnak sokan?
Viszont az is igaz hogy a magyar mentalitáson is változtatni kéne, lásd pl: Finnország nekünk adott 12 pontot, mi a finneknek EGYET SEM !!!!!
Miért alakult ki rólunk Európában egy viszonylag negatív vélemény???
"A történelem során sem csináltunk semmi rosszat akkor miért minket utálnak sokan?"
Végülis nem. Bevonultunk, lemészároltuk fél Európát, tehát szeretetre méltóak vagyunk.
Rengeteg emberét blokkolták.
Amúgy meg Csehország szláv, Lettországban sok orosz él, Magyarországnak meg nincs közeli rokona vagyis hogy itt egyedül vagyunk, mert igazából a finneknek sem vagyunbk közeli rokonaik.
A letteknek rokonai a litvánok.
Kowaxos:
Szerintem csak túlterhelték a rendszert a sok szavazattal. Kíváncsi vagyok, hány angol vagy svéd nem tudott szavazni. És arra is, hogy kinek milyen haszna lehet a blokkolásból és mi rá a bizonyíték...
Egyszerűen kiragadnak a médiából bizonyos részeket és azokat terjesztgetik alaptalanul. Ez volt a 12 órás munkanapokkal is.
Első válaszolóval tökéletesen egyetértek. Ez a magyarok hibája, ha nem látják hogy dicsőítik őket egyből azt gondolják hogy baj van. Én párszor jártam külföldön, többnyire csak pozitív véleménnyel illeték országunkat. Te milyen véleménnyel vagy Luxenburgról vagy Beninről vagy Belizéről? Hoppá talán nem is tudod hol vannak? Miért is várod/ várjuk el hogy ők egyből jó véleményt alkossanak?
Ezt nem dalversenyről írtam, arról nem tudok nyilatkozni.
17:02
"Rengeteg emberét blokkolták."
Gyuri bácsi blokkolta?
Hagyjuk már az összeesküvéselméleteket, végtelenül fárasztó.
"Miért alakult ki rólunk Európában egy viszonylag negatív vélemény?"
Mi a véleményed az észtekről? És a belgákról? Na ez a véleménye az észteknek és a belgáknak a magyarokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!