Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha utálom a cigányokat és a...

Ha utálom a cigányokat és a kisebbségeket akkor "náci" vagyok?

Figyelt kérdés
Mert ha azt a szót mondja valaki hogy náci, akkor már azonnal a németek jutnak az eszükbe..Miért magyaroknál nincsen olyan hogy valaki náci?Csak annyi van h skinhead?
2011. okt. 31. 13:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%

"Ha utálom a cigányokat és a kisebbségeket akkor "náci" vagyok?"

Nem, hanem van egy kisebbségellenes attitűdöd. Náci az, aki a náci politikát helyesli.

Példa: ha utálom a csokis fagylaltot, az egy attitűd. Ha olyan mozgalomban veszek részt, amelynek célja a csokis fagyi betiltása, az egy politikai álláspont.

"Mert ha azt a szót mondja valaki hogy náci, akkor már azonnal a németek jutnak az eszükbe."

A nácik jellemzően németek voltak, szóval ezen kár meglepődni.

"Miért magyaroknál nincsen olyan hogy valaki náci?"

Van. Hülyék mindenhol vannak.

2011. nov. 1. 05:18
 12/21 Genica válasza:

Ebből magad is rá fogsz jönni, hogy ki vagy és ki lehetsz, vagy hogy ki is akarsz vagy szeretnél lenni. :(

[link]

[link]

[link]

2012. márc. 6. 20:11
 13/21 anonim ***** válasza:
én német szármozásu vagyok és utálom a cigányokat akkor én már náci vagyok ?
2012. júl. 9. 21:42
 14/21 anonim ***** válasza:
13%
amúgy nem muszáj a magyarokat szeretni mert béna ország csoró amerika,németország sokkal jobb
2012. júl. 10. 07:37
 15/21 Joseph Cross válasza:
50%
Én Cigány Vagyok De Utálom A Cigányokat Legszívesebben Ki Irtanám Az Egészet Akkor Én Most Mi Vagyok ? Anyám Az Német És Egy Cigány Csinálta Fel Szóval Én Attól Vagyok Ő Az Apám De Nem Ismerem Tehát Akkor Cigány Vagyok De Még Se :DD
2012. júl. 31. 20:42
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
Megmondom én mi vagy: egy gerinctelen szemétláda, aki a saját népét árulná el, és irtaná ki, és ez a legaljasabb gaztett a világon.. ha tényleg így érzed akkor egy nagy senki vagy..
2012. dec. 30. 22:05
 17/21 anonim ***** válasza:
korcslelkű vagy..
2012. dec. 30. 22:08
 18/21 anonim válasza:

nem náci vagy, hanem rasszista

Nem hiszem,hogy minden cigány, minden zsidó, minden néger tett valami rosszat ellened. megölte vkidet, terrorizált, stb... amíg nem baszott ki veled minden kisebbségi, addig nincs értelme utálni őket. Valószínű több fehér ember okozott számodra keserűséget, mint kisebbségi.

Ne haragudj, ha ez kioktatásnak hangzott, nem annak szántam, csak szimplán nem értem a hozzászólásodat ://

2013. dec. 24. 23:31
 19/21 anonim ***** válasza:
A skinhead szóval óvatosan bánjál, mert nem minden skinhead rasszista, sőt eredetben a skinhead nem rasszista elveken működött.
2014. jún. 4. 17:04
 20/21 anonim válasza:

Ettől még egyáltalán nem vagy az.

Mindenki (legalább is nagyon sokan) utálja(ják) a cigányokat,kisebbségeket főleg MO-n.

Pl.: Az autónkba egyszer be akart törni egy határon kívüli, de szerencsére apám észre vette és állítólag meg is akarta érte verni, csak azért nem tette mert kisebbség volt.

Én is utálom őket, ne félj

2015. máj. 5. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!