Ha utálom a cigányokat és a kisebbségeket akkor "náci" vagyok?
"Ha utálom a cigányokat és a kisebbségeket akkor "náci" vagyok?"
Nem, hanem van egy kisebbségellenes attitűdöd. Náci az, aki a náci politikát helyesli.
Példa: ha utálom a csokis fagylaltot, az egy attitűd. Ha olyan mozgalomban veszek részt, amelynek célja a csokis fagyi betiltása, az egy politikai álláspont.
"Mert ha azt a szót mondja valaki hogy náci, akkor már azonnal a németek jutnak az eszükbe."
A nácik jellemzően németek voltak, szóval ezen kár meglepődni.
"Miért magyaroknál nincsen olyan hogy valaki náci?"
Van. Hülyék mindenhol vannak.
nem náci vagy, hanem rasszista
Nem hiszem,hogy minden cigány, minden zsidó, minden néger tett valami rosszat ellened. megölte vkidet, terrorizált, stb... amíg nem baszott ki veled minden kisebbségi, addig nincs értelme utálni őket. Valószínű több fehér ember okozott számodra keserűséget, mint kisebbségi.
Ne haragudj, ha ez kioktatásnak hangzott, nem annak szántam, csak szimplán nem értem a hozzászólásodat ://
Ettől még egyáltalán nem vagy az.
Mindenki (legalább is nagyon sokan) utálja(ják) a cigányokat,kisebbségeket főleg MO-n.
Pl.: Az autónkba egyszer be akart törni egy határon kívüli, de szerencsére apám észre vette és állítólag meg is akarta érte verni, csak azért nem tette mert kisebbség volt.
Én is utálom őket, ne félj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!