Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok a népszámlálásban...

Mit szóltok a népszámlálásban szereplő kérdésekhez? Szerintetek mi van, ha nm töltöm ki?

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 07:29
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező: Ezt a népszámlálást és a kérdéseket nem a fidesz találta ki jó kedvéből... Hanem 10 évente KÖTELEZŐ népszámlálást tartani. Meg ha egyértelmű is a személy azonosságod akkor is mi félni valód van? Mit tudnak csinálni ellened hogy tudják hogy xy vagy? Ebben különbözik Magyarország a többi fejlettebb országtól hogy még egy ilyen kérdőív is gondot illetve felháborodást kelt miközben más országokban gond nélkül kitöltik az emberek és azt hiszem egyrészt ezért tart itt Magyarország.
2011. szept. 29. 11:57
 32/38 anonim ***** válasza:

09:17

akkor mennyél tündeországba, vagy kínába.

2011. szept. 29. 12:12
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

"Ebben különbözik Magyarország a többi fejlettebb országtól hogy még egy ilyen kérdőív is gondot illetve felháborodást kelt miközben más országokban gond nélkül kitöltik az emberek és azt hiszem egyrészt ezért tart itt Magyarország."

<sarcasm>

Tudod itt minden ember becsületes. Mindenki bevallja az összes jövedelmét, ÁFÁ-t fizet, ezért lehet a világon egyedülállóan alacsony az SZJA és az ÁFA is. Senkinek sincs semmi takargatnivalója, ezért ilyen fejlett és szárnyaló a gazdaságunk.

</sarcasm>

2011. szept. 29. 12:13
 34/38 A kérdező kommentje:
Lehet h 10 évente kötelező ez a népszámlálás,de akkor engem eddig valamiért kihagytak a dologból...32 éves vagyok és még sosem töltöttem ki ilyet,pedig 19 éves koromtól külön élek a szüleimtől.Ez hogy lehet?
2011. szept. 29. 12:24
 35/38 hollófernyiges ***** válasza:
100%

"éltem népszámláláskor Németországban,az USA-ban sehol nem volt probléma,hogy válaszoljanak a kérdésekre"

A különbség, hogy a német kormány nem kobozta el a polgárai nyugdíjra félretett megtakarítását, nem hozott visszamenőleges hatályú törvényeket és nem írta át önhatalmúlag az alkotmányt. Tíz éve én is kitöltöttem (volna, mert nem voltam otthon amikor arra járt a népbiztos) a kérdőívet, pedig akkor is a Fidesz volt kormányon. Most majd elsumákolom valahogy.

2011. szept. 29. 13:21
 36/38 A kérdező kommentje:
Annak,aki azt írta hogy ezért tart itt Magyarország,mert mindenbe belekötünk,annak üzenem,hogy nem!Nem ezért tart itt Magyarország!Azért tart itt,mert már annyi mocskot lenyeltünk,hogy mindenben a rosszat látjuk....Akármilyen törvényt behoztak eddig,annak mindig a normálisan dolgozó,egyszerű emberek itták meg a levét! A sok retek,aki meg otthon veri a f*szát a segélyre várva megkap minden támogatást úgy hogy a kis ujját se mozdítja érte!Arról meg ne is beszéljünk,hogy mi lesz akkor ha elfogadják az új munkatörvényt....persze gondolom ez is a mi hibánk,mert van pofánk elvárni,hogy ha már egyszer dolgozunk akkor fizessék is meg.Szóval addig amíg ilyen pofátlanságok mennek ebbe az országba,addig engedd már meg nekem hogy én is pofátlan legyek és feltegyem a kérdést hogy miért is tölteném ki nekik azt a rohadt papírt?!Tesznek ők értem valamit?NEM!Mert majd akkor várjanak el tőlem valamit,ha én is elvárhatom,hogy ne mindig azok az emberek szívjanak,akik semmiről sem tehetnek!Na hát ennyit erről
2011. szept. 29. 14:32
 37/38 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Úgyis meghamisítják. Hát hiszen Orbániában fejlődésnek meg jólétnek kell mutatkozni a statisztikákban különben nem róhatnak ránk még több adót.
2011. szept. 29. 21:53
 38/38 anonim ***** válasza:

"Lehet h 10 évente kötelező ez a népszámlálás,de akkor engem eddig valamiért kihagytak a dologból...32 éves vagyok és még sosem töltöttem ki ilyet,pedig 19 éves koromtól külön élek a szüleimtől.Ez hogy lehet?"

Na ez jó kérdés. Nem lehet, hogy csak nem emlékszel rá? Én emlékszem a 10 évvel ezelőttire, de akkor én még csak 14 éves voltam, így engem természetesen nem kérdeztek, csak a szüleimet. Az az előttire mondjuk nem emlékszem, ami nem csoda, ha az húsz éve volt, mivel akkor meg négy éves voltam.

Az esetleg nem lehet, hogy te pont akkor külföldön voltál?

2011. szept. 29. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!