Mit szóltok a népszámlálásban szereplő kérdésekhez? Szerintetek mi van, ha nm töltöm ki?
09:17
akkor mennyél tündeországba, vagy kínába.
"Ebben különbözik Magyarország a többi fejlettebb országtól hogy még egy ilyen kérdőív is gondot illetve felháborodást kelt miközben más országokban gond nélkül kitöltik az emberek és azt hiszem egyrészt ezért tart itt Magyarország."
<sarcasm>
Tudod itt minden ember becsületes. Mindenki bevallja az összes jövedelmét, ÁFÁ-t fizet, ezért lehet a világon egyedülállóan alacsony az SZJA és az ÁFA is. Senkinek sincs semmi takargatnivalója, ezért ilyen fejlett és szárnyaló a gazdaságunk.
</sarcasm>
"éltem népszámláláskor Németországban,az USA-ban sehol nem volt probléma,hogy válaszoljanak a kérdésekre"
A különbség, hogy a német kormány nem kobozta el a polgárai nyugdíjra félretett megtakarítását, nem hozott visszamenőleges hatályú törvényeket és nem írta át önhatalmúlag az alkotmányt. Tíz éve én is kitöltöttem (volna, mert nem voltam otthon amikor arra járt a népbiztos) a kérdőívet, pedig akkor is a Fidesz volt kormányon. Most majd elsumákolom valahogy.
"Lehet h 10 évente kötelező ez a népszámlálás,de akkor engem eddig valamiért kihagytak a dologból...32 éves vagyok és még sosem töltöttem ki ilyet,pedig 19 éves koromtól külön élek a szüleimtől.Ez hogy lehet?"
Na ez jó kérdés. Nem lehet, hogy csak nem emlékszel rá? Én emlékszem a 10 évvel ezelőttire, de akkor én még csak 14 éves voltam, így engem természetesen nem kérdeztek, csak a szüleimet. Az az előttire mondjuk nem emlékszem, ami nem csoda, ha az húsz éve volt, mivel akkor meg négy éves voltam.
Az esetleg nem lehet, hogy te pont akkor külföldön voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!