Mit jelent az új alaptörvényben szereplő munkakötelezettség?
Miért ne?Én is kötelezővé tenném a munkát.Csak előbb azon kellene agyalniuk,hogy hol fognak dolgozni a delikvensek.Ez pont olyan mintha építenénk egy házat megcsinálnánk a szobát,szépen levakolnánk,kifestenénk és miután mindez kész van azután raknánk be mondjuk az ablakokat amikhez ki kell bontani a falat.
Tehát először legyen mindenkinek munkalehetősége aztán legyen kötelező a munka.
"Tehát először legyen mindenkinek munkalehetősége aztán legyen kötelező a munka."
Ne aggódj, mindjárt jön egy fülkeforradalmár, és le belpesti libsizik, amiért nem látsz a szemedtől, hiszen Orbán megígérte az egymillió új munkahelyet, tehát az már van is, csak az emberek lusták dolgozni, ezért kell ez a törvénycikk. :)
Pedig igaz, a cocializmusban legalább volt munkahely (ha nem is valódi) ahova el lehetett menni dolgozni. Akkor volt értelme a KMK-nak, manapság, a kapitalizmusban már csak azért sincs létjogosultsága, mivel egy pár százaléknyi munkanélküliségnek muszáj léteznie a versenyképesség miatt.
BOCS A CAPS LOCK ER
ÉN MÁR PÁR MUNKAHELYET KERESTEM !!!!!!
DE MINDIG AZ VOLT A VÁLASZ HOGY KIIRTESITJÜK
NINCS BENT A FŐNŐK
JÖJJÖN VISZA 2 HÉT MULVA
KÖTELESSÉG ?
NEM KELLETVOLNA KÜLFÖLDI KETEKBE ADNI A VAGYONT ÉS MOST NEM RINYÁLNÁNAK
MIT TUD AZA MUNKANÉLKÜLI KEZDENI AKI AKAR DOLGOZNI DE NINCS HOL??????????
AMIKOR MÁR A PORTÁS KÖZLI VELE HOGY NINCS FELVÉTEL!!
Régebben minden munkahelyen volt egy vagy két megbizott ember aki felvette a munkaerőt nem kellet hozzá a FŐNŐK
nézzétek meg az álláshirdetéseket a 77% kamú!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!