Mit szóltok a népszámlálásban szereplő kérdésekhez? Szerintetek mi van, ha nm töltöm ki?
"Azzal, ha hülyeségeket írtok, senkinek nem használtok. "
Dehogynem. Megerősítik a kormányok azon hitét, hogy a zemberek hülyék :)
Én sem értem, miért kell túllihegni ezt a kérdést. Azért fontos, hogy mekkora lakásban élsz, mert ez alapján lehet statisztikákat készíteni pl. arról, hogy hányan élnek megfelelő és nem megfelelő körülmények között. Így lehet átfogó képet kapni arról, hogy az ország lakosainak milyen a helyzete, mik azok a dolgok, amiken javítani kellene.
Természetesen nincsenek ábrándjaim arról, hogy ezek után olyan hű de jó lesz, de legalább arról tájékozódni lehet, hogy hol vannak problémák, és hol nincsenek.
öhhmm. annyira nem névtelen, mert rajta van a cím. Tehát ha ott éltek ketten, a személyes lapon beírod, hogy hol dolgozol, és ebből már könnyű kiszürni, melyik vagy te:)
amúgy nagyon semmi kérdések vannak. Ebből nem derül ki az anyagi jólét/rosszullét, egyedül az derül ki, hogy hány nő van és hány férfi, milyen iskolai végzettségggel.
örülök, hogy erre van idejük és ez a legnagyobb gondjuk.
inkább más nemzetiséget vizsgálgatnának...
amúgy meg sztem többen fogják magukat magyarnak ikszelni, mint amennyien vagyunk..sajnos...
Én azt hallottam, hogy 30ezer a bünti, ha nem küldöd vissza. tehát ha egy ikszet teszel, már nem büntethetnek. Asszem jönnek majd összeszedni, az akinek a neve fel van tüntetve kapcsolattartóként.
Nézzék meg a földhivatalban, hogy mekkorák a lakások! Nézzék meg a lakcímnyilvántartóban, hogy ki hol lakik! Futtassák össze!
Egyébként mi van akkor, ha az egészet kitöltöm helyes és valós válaszokkal, de tünde nyelven? Vagy épp kínai írásjelekkel?
azt nem értem,hogyha nyugaton mindenki minden gondnélkül kitölti ezeket a lapokat (jobban beazonosíthatóak és több kérdés van rajtuk) akkor itt miért gond? Miért kell itt mindenből ügyet csinálni és mindenért hőzöngeni?
éltem népszámláláskor Németországban,az USA-ban sehol nem volt probléma,hogy válaszoljanak a kérdésekre
Egyetlen dolog zavar, mégpedig az hogy miért hangsúlyozzák azt mindenhol, hogy a kitöltés névtelen, miközben már az első kérdésből azonosítható vagy???
Miért kell hazugsággal indítani, főleg nem sokkal a szociális kérdőív problémája után...? Így ne csodálkozzanak, hogy az emberek bizalmatlanok.
Nyugaton építő jelleggel végzik a felmérést. Tehát ha a felmérés eredménye a rossz életszínvonal, akkor azon javítanak.
Mo-on nem oszt nem szoroz ennek a felmérésnek az eredménye. Ez is csak figyelem elterelés. Míg töltögetünk, OV. megszavasztatja, hogy a 200e alatt kereső dolgozó keressen még többet..Ne a gazdagtól vegyék el azt a 10-20 e Ft-ot..
Beállítják, mintha valami fontos dolog lenne. KÖzben semmi értelme, megkapják az eredményeket, kész, ott lesz egy táblázatban, de az ég világon semmi sem fog változni, nem lesz több a bér, nem lesz több szociális juttatás (magyaroknak legalábbis nem, pláne a 200e alatt keresőknek)....tehát értelmetlen. Kitöltöttem minden gond nélkül, de egy vicc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!