Mit szóltok a népszámlálásban szereplő kérdésekhez? Szerintetek mi van, ha nm töltöm ki?
"Én sem értem, miért kell túllihegni ezt a kérdést. Azért fontos, hogy mekkora lakásban élsz, mert ez alapján lehet statisztikákat készíteni pl. arról, hogy hányan élnek megfelelő és nem megfelelő körülmények között. Így lehet átfogó képet kapni arról, hogy az ország lakosainak milyen a helyzete, mik azok a dolgok, amiken javítani kellene. "
Látom te még hiszel a mesékben:)Neked úgy tűnik,hogy ez a kormány azon dolgozik,hogy nekünk "átlagembereknek" jobb legyen a helyzete?
Egyébként pedig,lehet h nyugaton ez nem jelent problémát,talán azért,mert ott még nem veszett el teljesen a bizalom.Én mindenesetre bizalmatlan vagyok ,persze válaszolni fogok a kérdésekre,aztán majd kíváncsian várom mit hoznak ki ebből....Mindenesetre semmi jóra nem számítok,és szerintem nem vagyok vele egyedül...
"Látom te még hiszel a mesékben:)Neked úgy tűnik,hogy ez a kormány azon dolgozik,hogy nekünk "átlagembereknek" jobb legyen a helyzete?"
Látom, te meg nem olvadtad végig, amit írtam.
"látom te még hiszel a mesékben"
Akkor mi legyen? meg kell dögleni MO-on? diplomás vagyok, fiatal, gyermektelen, irodán dolgozok, kézbe 80ezerért. Angolt kenem-vágom. az én hibám h nem keresek 200ezret?!Szeretnék én annyit, de melyik maszek fizetne?
"Ebbe a k*rva nagy válságba,amit valljuk be ők csináltak,abszolút nem azzal foglalkoznak.Egyszerűen arra megy ki az egész,hogy kapjanak egy átfogó képet,melyik az a réteg,akikből lehet még valamilyen módon egy kis zsét kicsikarni...."
Tehát még mindig nem sikerült felfogni, hogy mikori törvény a népszámlálási törvény. Pedig legalább 2x leírtam már. Figyelni nem kell, olvasni sem, megérteni sem. Elég ha csak szidsz mindent, amit nem látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!