Népszámlálás. Aki hajléktalan, azt hogyan vonják be a népszámlálásba? Hogyan kapja meg a kérdőívet?
" Magyarországon meg tudok olyan hajléktalanokról akik havonta 100 ezernél is többet koldulnak össze, már csak ezért sem akarja hogy segítsenek rajta."
Akkor te még elég keveset láttál gyermekem. Már 2000.-ben napi tizenöt ezret kerestek ami akárhogy is nézzük több mint 100ezer.
"A népszámlálás arról szól, hogy felmérjék kitől mit lehet még elvenni adók formájában. Szerinted érdekelnek valakit a hajléktalanok? Kell valakinek a kartondobozuk?"
Te sem vagy normális....
"A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 06:33" A gyermeked ugyan nem vagyok, hacsak nem vagy 70 év felett, és rosszul tudom ki az apám, de a több mint százezer az lehet akármennyi is. Nem véletlenül nem írtam pontos szám adatot.
Valószínűleg sehogy se vonják be. Sok oka lehet, nem tudják, nem akarják, körülményes, stb. A megoldás az lehet, hogy amelyik hajléktalan úgy gondolja, menjen be egy önkormányzatba és erősködjék, hogy őt kifelejtették. Esetleg sikere lesz és listába veszik, onnan már megy magától.
Ez most a hajléktalanoknak probléma. vagy másoknak? Akiknek a statisztika kell, szerintem is jobb szeretnék ha a téma nem kerülne felszínre. Akinek meg fontos, azt hiszem nincs más lehetősége, mint tesz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!