Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Népszámlálás. Aki hajléktalan,...

Népszámlálás. Aki hajléktalan, azt hogyan vonják be a népszámlálásba? Hogyan kapja meg a kérdőívet?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 22:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem csak elit lányokat láttam az útjaim során, hanem rengeteg hajléktalant is. A mai napig látok nyomornegyedeket, gettókat fejlett országokban. Nem tudom miért kell úgy csinálni mintha csak itt volna ez probléma. Máshol sem igazán tudják megoldani ezt a problémát, sokszor éppen a hajléktalan az aki ellenszegül amikor segíteni akar neki valaki. Magyarországon meg tudok olyan hajléktalanokról akik havonta 100 ezernél is többet koldulnak össze, már csak ezért sem akarja hogy segítsenek rajta. Elvégre akkor munkát adnának neki, dolgoznia kellene, lakást fenntartani, valószínűleg ennél kevesebb pénzből. Így meg a rokonoknál meg tudja húzni magát, nyáron meg bárhol elvannak. A legtöbb már nem is akar másképp élni.
2011. szept. 28. 22:59
 12/17 anonim ***** válasza:
A népszámlálás arról szól, hogy felmérjék kitől mit lehet még elvenni adók formájában. Szerinted érdekelnek valakit a hajléktalanok? Kell valakinek a kartondobozuk?
2011. szept. 29. 06:29
 13/17 anonim ***** válasza:

" Magyarországon meg tudok olyan hajléktalanokról akik havonta 100 ezernél is többet koldulnak össze, már csak ezért sem akarja hogy segítsenek rajta."

Akkor te még elég keveset láttál gyermekem. Már 2000.-ben napi tizenöt ezret kerestek ami akárhogy is nézzük több mint 100ezer.

2011. szept. 29. 06:33
 14/17 anonim ***** válasza:

"A népszámlálás arról szól, hogy felmérjék kitől mit lehet még elvenni adók formájában. Szerinted érdekelnek valakit a hajléktalanok? Kell valakinek a kartondobozuk?"

Te sem vagy normális....

2011. szept. 29. 07:26
 15/17 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 06:33" A gyermeked ugyan nem vagyok, hacsak nem vagy 70 év felett, és rosszul tudom ki az apám, de a több mint százezer az lehet akármennyi is. Nem véletlenül nem írtam pontos szám adatot.

2011. szept. 29. 09:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Kolopele miért kell egy poénból is orbánnemrosszhanemazisten kommentelést csinálni? Senki nem szidta most imádott vezéredet, csak belinkeltek egy vicces képet.
2011. szept. 29. 22:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg sehogy se vonják be. Sok oka lehet, nem tudják, nem akarják, körülményes, stb. A megoldás az lehet, hogy amelyik hajléktalan úgy gondolja, menjen be egy önkormányzatba és erősködjék, hogy őt kifelejtették. Esetleg sikere lesz és listába veszik, onnan már megy magától.

Ez most a hajléktalanoknak probléma. vagy másoknak? Akiknek a statisztika kell, szerintem is jobb szeretnék ha a téma nem kerülne felszínre. Akinek meg fontos, azt hiszem nincs más lehetősége, mint tesz róla.

2011. okt. 1. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!