Népszámlálás. Aki hajléktalan, azt hogyan vonják be a népszámlálásba? Hogyan kapja meg a kérdőívet?
Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 22:02
1/17 anonim válasza:
Odaíratják vele, hogy hol élt, amikor még nem volt hajléktalan, aztán visszarugdossák őt az árokba, mert az út szélén nem hagyhatnak senkit.
2/17 anonim válasza:
És aki földönkívüli?
Azt is beleszámítják?
3/17 anonim válasza:
Első, ne legyél már ennyire cinikus. Egyébként nem is kapnak szerintem kérdőívet, mert hová küldenék? A híd alá, aluljárókba, keleti pályaudvarra?
4/17 A kérdező kommentje:
Éppen ez volt a kérdés lényege. Nincs is hová küldeni a kérdőíveket. lehet, hogy nem is tud senki semmit az illetőről.
2011. szept. 28. 22:17
5/17 anonim válasza:
ja senkit nem hagynak az út szélén...az látszik.
7/17 anonim válasza:
Az is egy megoldás, hogy a számlálóbiztosok (vagy ahogy hívják őket) végigkérdezik mindet.
8/17 anonim válasza:
Kérdezőnek: Ehhez nincs szükség Viktor segítségére..... Már legénykoromban is rengeteg külföldi üzleti utam volt, a prostitúció már akkor is virágzott nyugaton. Persze nem ilyen útszéli k......a kell gondolni, hanem igazi elit lányokra, akiknek persze az ára is meg volt.
9/17 A kérdező kommentje:
Poén akart lenni, ha már elő hoztátok ezt az útszéle dolgot. Pont ma találtam ezt a képet a neten.
2011. szept. 28. 22:43
10/17 anonim válasza:
Nem foglalkoznak velük.
Így papíron lényegében nem is lesznek hajléktalanok az országban és elmondhatják majd, hogy Viktorviktor megszüntette a hajléktalanságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!