Népszámlálás, miért nem fogadja el vagy valamit rosszul csináltam?
Figyelt kérdés
Kitöltöttem online az adatlapokat, viszont semmi nem történik. Lépegetek a lapok között, lakáskérdőív meg személyi kérdőív és ennyi. Mivel nyugtázzam vagy véglegesítsem a kitöltést? Nem látok semmi ilyen gombot vagy ilyenek. A vicc az hogy anyánál két napja csináltam és ott simán ment most meg nem. Nagyon defektes vagyok most így estére. Segítsetek légyszi...Köszönöm2011. okt. 13. 21:02
1/12 Sera válasza:
Ott keresd a véglegesítést, ahol a +1személy kell hozzáadni.Csak úgy nem tünhetett el.
2/12 anonim válasza:
A lap legtetején, vagy egy Véglegesítés gomb.
3/12 anonim válasza:
van egy Véglegesítés gomb*
bocsánat, elírtam. Én is defektes vagyok estére:)
4/12 A kérdező kommentje:
de nincs ott :(
2011. okt. 13. 21:13
5/12 Sera válasza:
És ha nyomsz egy f5-t?Mondjuk nem biztos,hogy segít,de megnézni se tudom, mert már 1 hete megcsináltam.
6/12 A kérdező kommentje:
kiírja, hogy el akarom e hagyni az oldalt...
2011. okt. 13. 21:15
7/12 anonim válasza:
Próbáld meg másik böngészővel is. Hátha ebben valamiért nem jelenik meg. Bár kicsi az esélye, mert elvileg úgy csinálták, hogy mindegyikben jó legyen, de hát ki tudja.
8/12 A kérdező kommentje:
próbáltam de ott nem enged be, mert kiírja, hogy azzal az azonosítóval már bejelentkeztek :S
2011. okt. 13. 21:18
9/12 anonim válasza:
"próbáltam de ott nem enged be, mert kiírja, hogy azzal az azonosítóval már bejelentkeztek :S"
előbb az elsőből jelentkezz ki. Persze előtte mentsd el a változtatásokat.
10/12 A kérdező kommentje:
beengedett mozzilával el se hiszem, és ott vannak a gombok :) A google Chrome-al meg nincsenek...csak el tudjam menteni..drukkoljatok.
2011. okt. 13. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!