Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi szólsz ahhoz, hogy be...

Mi szólsz ahhoz, hogy be akarják vezetni az ebadót?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 09:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 4 kutyánk van, így még sok is lesz az adó. Ennek az lesz a következménye aki nem tudja fizetni vagy nem olyan fontos neki a kutya hogy rengeteg kóborkutya lesz...
2011. szept. 28. 14:36
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem azt kéne még ezzel kapcsolatban bevezetni, hogy az is fizessen, aki kutyául érzi magát...
2011. szept. 28. 16:51
 23/28 anonim ***** válasza:
Na, az szép bevétel lenne!
2011. szept. 28. 16:57
 24/28 anonim ***** válasza:
Erről csak annyit, hogy az én kutyám egy ivartalanított, menhelyről kihozott kutya. Az önkormányzatnál mégis azt mondták, hogy utána is fizetni kell, mert csak a chipes, menhelyes kutyák után nem kell. Mondtam, hogy az újságban ezt olvastam, nagyjából kiröhögtek. Szóval arra vetik ki, akire akarják.
2011. szept. 28. 18:03
 25/28 A kérdező kommentje:
Nekem is van kutyám(nagy kertes házban élünk 1000 négyzetméteres telken,nem hordom sétálni,és nem szarik az útszélen),és nem mintha nem telne rá,de én NEM fogom befizetni ezt az adót a szemeteknek! Majd szépen találok valami kiskaput vagy kibúvót,vagy bármit,mert az én kutyámhoz aztán semmi közük,nem fognak rajta keresni! A választásokon én is a fideszre szavaztam,de már szégyellem magam érte! Azért mindennek van határa!
2011. okt. 2. 14:36
 26/28 anonim ***** válasza:

"A választásokon én is a fideszre szavaztam,de már szégyellem magam érte! Azért mindennek van határa!"

Én is örülök, hogy pont a kutya miatt verték ki a biztosítékot. Nekem ez a kislábujj méretarányos adóztatása lenne, mert nekem abból nagy van, sokat kéne fizetni.

2011. okt. 2. 23:07
 27/28 A kérdező kommentje:
Nem az miatt verték ki a biztosítékot,hanem már egy hangyaf@sznyit régebben,ez csak az utolsó csepp volt.
2011. okt. 3. 11:04
 28/28 anonim ***** válasza:

Azt hiszem igaza van Sorosnak, hogy ilyen szerencsétlen politikai vezetés mellett soha nem fogunk kivergődni a válságok sorozatából. A legfőbb baj, hogy hozzá nem értők kerülnek a kormány élére, akik csak a saját meggazdagodásuk érdekében harcolnak a pozíciójukért. Ott van pl. az egészségügy, ahol próbálkoztak a vizitdíjjal - ami szerintem azért nem volt rossz próbálkozás a hiányzó pénz egy részének pótlására - de mire végre kezdett a nép és az orvos társadalom beleszokni, beletörődni, meg kellett szüntetni mégis a nem kis anyagi befektetések ellenére. Most meg már ott tartunk, hogy pénzhiány miatt képtelenek tisztességes béreket adni az eü-ben, a háziorvosok is sírnak, nincs pénz a kórházaknak.

Az okos dolog viszont, hogy az ivartalanított állatok után nem kell adózni, menhelyi igazolást viszont - hogy a kutya onnan származik - lehet, hogy sokan fognak összeügyeskedni. Egyébként a szomszédomnak három kutyája is van, akiket közvetlenül az utcáról, út széléről fogadtak be. Ők kitől kérjenek igazolást, hogy három kutya életét mentették meg ezzel? Vagy őket is büntessük adóval még a kötelező védőoltás megfizettetése mellett?

2011. okt. 5. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!