A röghözkötést, hogy próbálja érvényesíteni az állam (egyetem)?
"Kimész az EU-ba -> vonatkoznak rád ott is a magyar törvények -> szimplán megbüntetnek.
Egyébként ugyan úgy tudni fogják itt, Mo-n, hogy van külföldön bejelentett munkahelyed. "
Igen, de HONNAN TUDJÁK, ha SEMMILYEN KAPCSOLATOM NINCS MO-i HIVATALOKKAL???????????? Vagy felveszik a kapcsolatot az összes EU-s tagállammal, hogy küldjék vissza (az amúgy számukra értékes) képzett munkaerőt?
Mondom, hogy szerintem főleg az örökléssel tudják az embert megfogni (ha még vannak élő szülei, akiket nem tud magával vinni külföldre az illető), mert egy ház/lakás általában többet ér, mint a tandíj.
De az a legszörnyűbb az egészben, hogy a kormányzat már azzal kiegyezik, hogy a képzés költsége visszajöjjön (esetleg még keressen rajta), de azt lesz@rja, hogy értelmiség nélkül marad az ország, sőt már a szakmunkások is jó ideje kimennek. Vagyis tényleg csak nyugdíjasok, cigányok és egyéb segélyesek lesznek az országban, mert a kormány csak az utóbbi kettő csoport s.ggnyalásával törődik (a nyugdíjasok csak azért maradnak, mert nem tudnak elmenni, de a kormány az EÜ és nyugdíjak "megreformálásával" úgyis lerövidíti evilági tartózkodásukat), a valóban dolgozókat mindig csak sarcolja.
Egy normális állam pedig pont a dolgozókat támogatja, és a szoc.hálón élősködőket bünteti, csak itt minden fordítva működik...
"ha még vannak élő szülei, akiket nem tud magával vinni külföldre az illető"
akkor én mázlista vagyok, mert az egyeten fontos rokonom hajlandó lenne kimenni.
"Igen, de HONNAN TUDJÁK, ha SEMMILYEN KAPCSOLATOM NINCS MO-i HIVATALOKKAL?????? Vagy felveszik a kapcsolatot az összes EU-s tagállammal, hogy küldjék vissza (az amúgy számukra értékes) képzett munkaerőt?"
Az Eu-n belül vonatkoznak rád a magyar törvények amíg magyar állampolgár vagy. Az adót is ide fogod fizetni, tehát látja az állam, hogy mit csinálsz. Szimplán szól a rendőrség a külföldi kollégáknak, hogy hoppá, a Béla illegálisan dolgozik kint, vegyétek őrizetbe, mim eg visszahozzuk és ennyi. Ha csak nem valami Afrikai félig-meddig hivatalos államba mész ki tudni fogják hol vagy.
ma 15:31
"Az adót is ide fogod fizetni"
ez tévedés, aki pl Fr.o.-ban dolgozik, az a franciáknak adózik és onnan is kapja majd a nyugdíjat. Ha be akarod bizonyítani, hogy én tévedek, akkor keresd meg, és linkeld be az erre vonatkozó törvényt.
Tehát: nem tudják a kis magyar tintanyalók, hogy külföldön dolgozok.
"Tehát: nem tudják a kis magyar tintanyalók, hogy külföldön dolgozok."
Mi a makkot nem értesz azon, hogy tudják hogy kint dolgozol, mert az EU-ban vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!