Lehetne egy kérdésem a megélhetésükért aggódókhoz, és a nem aggódókhoz?
Nem aggódom, nettó 330-at keresek multinál, pedig csak egy éve végeztem egyetemen.
25F
Én programozó vagyok
meg van egy csomó kisebb szakmám tanfolyamom.
Nincs munkám vagy több mint egy éve. Anyámnál lakok.
Eleinte munkanélküliből éltem utána eladtam a kocsim abból ,utána alkalmi melókból de az meg se érte mert a ruhám kajám többe volt mint amit kerestem a koszos gyárba. Most vaterázgatok meg javítgatok háznál legalább nem b@szogat senki.
Kb 50-70 jön össze havi.
Nem is nagyon akarok elmenni dolgozni mert nem látok már értelmét.
Csakis külföldbe gondolkodom munka szempontjából. Mert itt a megyébe 70 nél többet ha megszakadok sem fizetnek.
Nekem érettségim van, emellett van egy egy felsőfokú szakképesítésem, mint intézményi kommunikátor, és egy középfokú képesítésem, mint pénzügyi-számviteli ügyintéző. Nem vesznek fel sehova, pedig nem vágyom több százezres fizetésre, már annak is örülnék ha kapnék nettó 85.000 Ft-ot és lenne állásom. Sajnos eddig csak elutasító választ kaptam mindenhonnan, még takarítónak sem kellettem. Szóval igen, nagyon aggódom, mert diákhitelem van - mert szülői segítségre nem számíthattam se a tanulmányaim alatt, sem most - amit akkor is fizetnem kell, ha nincs állásom.
A párom segít ezt törleszteni, szerencsére neki van állása, bár ő is csak havi 65.000 Ft-ot keres és agyonhajtja magát.
Igen, azt hiszem van miért aggódnom, mert a jövőm egyenlőre igen csak kilátástalan...
"Én programozó vagyok
meg van egy csomó kisebb szakmám tanfolyamom.
Nincs munkám vagy több mint egy éve. Anyámnál lakok. "
"Csakis külföldbe gondolkodom munka szempontjából. Mert itt a megyébe 70 nél többet ha megszakadok sem fizetnek."
/Csak nem Zsákos Frodó vagy?/
Amúgy meg programozó diplomával nehogy ne kapj állást. Ha értesz hozzá kapsz állást. Nem gondolkodtál azon, hogy elmenj Pestre? AZ informatikus az egyik olyan szakma amiben még könnyű elhelyezkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!