Magyar Péter homoszexuális kalandokba keveredhetett?
Ábrahám Róbert azt mondja, hogy van MP-ről homoszexuális videó.
Lehet, hogy Vonával kavart Péterünk?
"Ábrahám Róbert Magyar Péternek üzent a pedofil-botrány kapcsán tett kijelentései miatt. Arra kérte az ellenzéki pártvezért, hogy időben lépjen kettőt hátra, mert károkat okoz a felelőtlensége. A videó végén azonban meglepő dolgok hangzottak el azzal kapcsolatban, hogy Magyar Péterről is létezhetnek, olyan videók amelyeken homoszexuális viszonyt folytat, és ezért fél az ügytől mert tart tőle, hogy az ő szennyesét is kiteregethetik."
Lol, szent korona rádión jó a téma😂😂
És ha igaz? Akkor már tisztelni fogják a fideszesek mert "egy az utuk"?
El tudom képzelni, hogy bi.
De én senkiről sem szeretnék ilyen felvételeket látni :D
Én olyat láttam, amin a plejádi kis szürkékkel szexelt Dobogokőn, mert ott van a világ szívcsakrája és meg akarta szentségteleníteni. Bizony. Saját két vaksi szememmel láttam.
Komolyra fordítva a szót, ismertem egy bölcs tanárt, aki azt mondta nekünk, hogy eljön az idő, amikor már csak a hazugságok jönnek. Hát eljött ez az idő.
SZKR: 🤡
egyre viccesebb, ahogy menteni próbálják a menthetetlent.
Ábrahám? Egy faragatlan, hazudós alak, aki ha már egy vitában nem tud győzni, akkor üt. Mint azt ránézésre várni lehet tőle.
Nem mellesleg ő 100%, hogy meleg hajlamokkal bír. Hogy kiborult, amikor Puzsér csak iróniából kicsit összemelegezte. Ez volt Ábrahám beismerő vallomása arról, hogy meleg.
Függetlenül attől, hogy MP vélhetőleg mi. Ábrahámról biztosan tudható, hogy mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!