Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehetne egy kérdésem a megélhe...

Lehetne egy kérdésem a megélhetésükért aggódókhoz, és a nem aggódókhoz?

Figyelt kérdés
Melyik csoportba tartozol, mi a végzettséged, mi a foglalkozásod, és mennyi a nettó/bruttó fizetésed?
2011. szept. 18. 22:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én jelenleg nem aggodom,mivel külföldön dolgozom,de azert aggodom,hogy mit fogok csinalni otthon,vagyis van tervem,csak,hogy sikerüle...most kb.1200libra a keresetem,otthon is szeretnek legalabb ennyi eurot keresni.sk-bol vagyok!
2011. szept. 18. 22:57
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
Gimnáziumi érettségim van. Mezőgazdasággal foglalkozom vállalkozóként. Az éves nettó bevételem 50 millió Ft. 22F
2011. szept. 18. 23:02
 3/18 anonim ***** válasza:
Én is külföldön vagyok most, csak sokkal messzebb (Anglia). A mostani megélhetésemért nem aggódom, de azért hogy miből fogok élni öregkoromban azon én is aggódom ezerrel. Amúgy érettségim van és 750-800 fontot keresek egy hónapban.
2011. szept. 18. 23:03
 4/18 anonim ***** válasza:
Én elsö,én is angliaban dolgozom,csak skbol vagyok:)
2011. szept. 18. 23:04
 5/18 anonim ***** válasza:
szia.25 éves vagyok érettségim van és nem vesznek fel sehova.éjjel nappal azon töröm a fejem,hogy mi legyen.szóval aggódom.ahhoz képest,hogy drága Orbánunk azt mondta ,hogy van munka én egy takarítást se kapok meg.
2011. szept. 18. 23:13
 6/18 anonim ***** válasza:
Kedves külföldiek, miért akartok visszajönni? Komolyan kérdezem, mi az az ok, ami visszahúz titeket ide? Nem tudom elképzelni.
2011. szept. 18. 23:26
 7/18 anonim ***** válasza:
57%
Én az elsö:nagyon hianyzik a csaladom,azok a jo csaladi programok!ha otthon vagyok látom,hogy milyen egy sz@r orszag szlovakia,de meg is honvagyam van!en tisztelem azokat az embereket,akik le tudnak telepedni itt angliaban,vagy barhol külföldön,szerintem erre születni kell!en nem tudnek itt maradni!
2011. szept. 18. 23:37
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

48 éves matematikus 400-500 ezret keresek. A férjem mérnök,ő is kb ennyit.A gyerekeink nemrég végeztek,mindháromnak van állása és 300-400 körül keresnek.Programozó, genetikus, biológus.

Nem aggódunk

2011. szept. 18. 23:40
 9/18 anonim ***** válasza:

23:26

3. válaszoló vagyok

Amellett hogy jelenleg jól megélek és valahányszor hazamegyek mindig az megy hogy "Hű, tényleg Angliában?", sokszor van bennem mostanában egy olyan érzés mintha engem száműztek volna ide (egy olyan helyen ami sokak számára a világ közepének számít). Egész jól megy a sorom de mégis. Ezt csak az tudja megérteni igazán aki volt már legalább néhány hónapig folyamatosan külföldön. Ezért nem tervezem hogy mondjuk örökre itt maradok, ehelyett az a célom hogy egyszer otthon tudjak legalább úgy megélni mint itt.

2011. szept. 18. 23:43
 10/18 anonim ***** válasza:

Itthon dolgozom felszolgáló/bármixerként (frekventált helyen), nettó 150-180 keresek. Amikor felvettek ígérgettek össze-vissza, nem kapjuk meg az alanyi alapon járó juttatásokat sem, minimálra vagyunk bejelentve, stb.

1 hét múlva indulok külföldre dolgozni, és nem tervezem hogy visszajövök, szeretném ha a gyerekeimnek jobb lenne.

2011. szept. 19. 00:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!