Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hitler miért utálta a zsidókat?

Hitler miért utálta a zsidókat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 21:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
64%
73%, Hitler is így kezdte. A bűnbakkeresés szánalmas és felelőtlen dolog. És azokat a magyarokat, akikkel nem vagy egy véleményen, hova küldenéd? Szép dolog, mondhatom. Magyarországnak nem a zsidók a problémája, hanem azok a magyarok akik homokba dugják a fejüket és másokat hibáztatnak a sz@r helyzetért. Mindig van kit hibáztatni.
2011. szept. 12. 22:00
 22/27 anonim ***** válasza:
83%

Ha én (mi) nem tehetek a rossz helyzetről, akkor valaki biztosan. Azt pedig nem én találom ki, hogy ki az.

Továbbá érdemes a történelem megvizsgálása a másik oldalról is Többek között az oroszok egyik hobbija volt a történelemhamisítás (6 misi, 3 misi, alig egy misi stb.)

Ja és amit nem szabad elfelejteni:

,,A történelmet a győztesek írják" - mi vesztettünk, így mi vagyunk a csúnya gonosz nép.

Részemről itt lezárva.

2011. szept. 12. 22:15
 23/27 anonim ***** válasza:
47%
Ezt hívják a felelősség vállalás teljes hiányának. Pszichológiai jelenség. Nem mi vagyunk a csúnya gonosz magyarok, hanem a többség nem tud felelősséget vállalni hozzád hasonlóan és másokat hibáztat mindenért. Tényleg zárjuk is le, nem érdemes veled erről beszélgetni.
2011. szept. 12. 22:36
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Zárjuk, de zárszónak írd le miért kéne felelősséget vállalni. Jómagam, és még pár millió magyar semmi rosszat nem tettünk. Tanulunk, dolgozunk és próbáljuk kicsit jobbá tenni a hazát. Mit vétkeztem? Kit köptem le? Kit vertem meg? Kit döntöttem nyomorba? Kit öltem meg? Elárulom: senkit. Fordítva már egy hosszú listát írhatnék. Mégsem teszem, csak annyit szeretnék, hogy fejezze be mindenki a rajtunk való élősködést és ne tapossanak át rajtunk.

Szóval nem értem, miért kell butaságokat írni. Én ezért a hazáért, én ezért a népért élek. Még ha azt is nevelték az emberekbe, hogy én vagyok a gonosz mumus. Nincs bennem rossz szándék, csak igazságot és békét szeretnék (ennek elérése pedig már csak egy hajszálnyira van ettől a közmondástól: ,,Si vis pacem, para bellum.")

Köszöntem.

2011. szept. 12. 22:47
 25/27 anonim ***** válasza:
58%

Mi magyarok alakítjuk ezt az országot és tesszük azzá ami. És a történelem folyamán rendszeresen rosszul tettük a dolgunkat.

Széthúzás, beszűkült szemléletmód, túlzott anyagiasság, a szeretet teljes hiánya jellemző ma ránk mint népre. A nosztalgia, a kritikátlan múltban élés a jövőre való készülés helyett.

Tanárként engem az érdekel, mit tehetek a gyerekekért, akik a jövő Magyarországát építik majd, nem az, hogy Pistike szülei zsidók-e vagy svábok vagy szlovákok. Ha tudnád mi a szeretet, ha az Embert néznéd és nem a bűnbakkereséssel foglalkoznál, akkor eggyel több ember tenne valamit a hazáért. Egy olyan Magyarországért, ami híres a toleranciájáról, a kultúrájáról. Mert most nem arról híres, sajnos.

2011. szept. 12. 22:58
 26/27 anonim ***** válasza:
80%

Tényleg utolsó, de muszáj megírnom. Valóban tanár lennél? Nem lepődnék meg, számos ,,érdekes" tanárhoz volt már ,,szerencsém".

Viszont érdekelne. Úgy lettél tanár, hogy nem tanultál meg szöveget értelmezni? Vagy csak szándékosan forgatod ki a szavaim, ergo provokálsz? Őszintén szólva, nem tudom melyik a rosszabb.

A toleranciáról. Ez egy nagyon érdekes megállapításod. Ezek szerint te nem kicsiny hazánkban élsz, s tanítasz? Ha esetleg mégis, akkor nem, egyszerűen nem is tudom mit mondjak.

Tudod felhozom a magam példáját, de még beszélhetnék pár millió magyar nevében. Már egészen pici koromtól tapasztaltam, hogy engem a cigányok leköpnek és megvernek azért, mert magyar vagyok. Nem értettem, amikor ok nélkül alsóban így kötöttek belém (egy szót sem szóltam előtte):

-mi van büdös paraszt, az a baj, hogy cigány vagyok?

-miért lenne baj? Itt éltek ti is velünk. (én kis naiv)

Hetente az igazgatóiban voltunk, mi, gonosz magyarok, mert vagy leköptek minket, vagy megvertek. Aztán manapság, ha elmegyek Miskolcon a bíróság előtt, s nem hajtom le a fejem (értsd: normális ember módjára közlekedem), akkor ezek a mondatok ütik meg a fülem:

-nézd már a beképzelt g.ci parasztot!

De én nem szólok, én nem ütök. Csak megyek tovább. A cigányok már nem egyszer törtek be és loptak meg minket. A bankok egyre jobban tönkre teszik a családom. De mi békések vagyunk.

Bár lehet igazad van, a magyarok nem is toleránsak. Csupán birkák. Ez valószínűbb.

Mivel észrevettem, hogy nehezen értelmezed a mondataim, ezért közlöm veled, hogy a becsületes cigányt és zsidót nem nézem le, sőt tisztelem (lefordítom a nyelvedre: Nem nézem mik Pistike szülei, ha tisztességesen és ember módjára viselkedik. Ekkor tudom benne nézni az embert). Az arányokról pedig nem én tehetek. Engem még magyar nem akart leköpni, kirabolni, megverni, megnyomorítani vagy megölni. Más népcsoportoknak köszönhetően vannak hasonló élményeim, volt hogy kést szorítottak a torkomhoz. Igazad van, csak bűnbakot keresek. Így van, velejéig romlott vagyok.

Abban igazad van, hogy a magyarok sem éppen a tökéletesség felé hajlanak manapság. De hát ott volt 50 év kommunista agymosás, és most itt van 20 év liberális. Ugyanazokat az érdekeket képviselik ott fent, mint 50 éve is, csak most a ,,demokrácia" jegyében. Amíg ez nem változik, addig a nép sem.

Búcsúzásképpen az utolsó hétesi magyar, egy 92 éves néni képével köszönnék. Ha ő nem, akkor senki sem volt toleráns. Ezt mondta: ,,Nem bánt engem még az ilyen gyerek sem. Én se bántok senkit se, engem se bánt. Ha meg bántanék, okkal bántanának engem is. Nem bánt engem senki se."

[link]

[link]

[link]

Nyugodjék békében!

Sajnálom a diákjaid! Minden jót! Végleg befejeztem.

2011. szept. 12. 23:59
 27/27 anonim válasza:
96%

Szükség volt a pénzre a háborúnak, mert Németország bajban volt. Nagy bajban és igazságtalanságban, nameg az összes vesztes ország, kivéve Románia, aki átállt, miután a németek felfegyvereztek...durva.

A pénzt pedig a zsidók forgatták.

2011. szept. 13. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!