Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hitler miért utálta a zsidókat?

Hitler miért utálta a zsidókat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 21:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%

Nézd meg ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=OlDPsfL6bNI (4 részes, de ez majd látszódni fog)

Egy zsidó beszél róla.

2011. szept. 12. 02:12
 12/27 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező!

Szándékosan tetted a kérdésedet a Valláskritika rovatba?

Ha nem vallásos okok érdekelnek, akkor a Politikában jobb helye lenne, bár ott nagyon tobzódnak az antiszemiták, akik csak gyűlölködni tudnak, ill. folyamatosan azt papagájkodják vissza, amit a szélsőjobbos médiában hallanak / olvasnak (Echo tv, kurucinfó, metapédia és hasonló, nem hiteles források).

Ha pedig vallásos okokra vagy kíváncsi, az akkor sem valláskritika. De azért ha jelzed, mi érdekel konkrétan, könnyebb lesz válaszolni. Üdv.

2011. szept. 12. 04:08
 13/27 anonim ***** válasza:
58%

Itt a linked : [link]

" Egy zsidó megütése az ugyanaz mint Isten megütése. Sanhedrin 58b. Ha egy gój megüt egy zsidót, azt meg kell ölni. "

" A zsidók kirabolhatnak és megölhetnek nemzsidókat. Sanhedrin 76a. Ha egy zsidó megöl egy gójt ("Cuthean"), akkor őt nem büntetik halállal. Amit egy zsidó egy gójtól ellop, azt megtarthatja. "

" Sanhedrin 55b. Egy zsidó nemi kapcsolatot tarthat fönn egy gyermekkel ha a gyermek kilenc évnél fiatalabb. Kethuboth 11b. "Ha egy felnőtt ember egy kislánnyal közösül, az nem büntetendő. "

" Menahoth 43b-44a. Egy zsidó férfi köteles minden nap a következő hálaimát elmondani: Köszönöm uram, hogy nem lettem gój, asszony vagy rabszolga . "

Csak hogy ne kelljen feltétlen végigolvasnod :) Nálam ez a gusztustalan kategória, de lehet velem van a baj...

2011. szept. 12. 09:08
 14/27 anonim ***** válasza:
49%
Minket kérdezel, hogy neki mi a véleménye...érdekes, én azt hiszem, elég szájbarágósan leírta a Mein Kampf-ban.
2011. szept. 12. 09:23
 15/27 anonim ***** válasza:
76%
Óh igen...és szerinted a XX: században így élnek a zsidók...hogy büntetlenül goj-okat rabolnak ki meg ölnek meg, rabszolgát tartanak...hogy lehet valaki ennyire idióta?!
2011. szept. 12. 11:36
 16/27 anonim ***** válasza:
59%

Na, látom, átrakták a kérdést. És igen, erről beszéltem, amit a 69-es is belinkelt: Megbízhatatlan, nem hiteles forrásokból táplálkozó honlapok; alapon nem értem, egyáltalán hogyan létezhetnek ilyenek.

Meg lehet tekinteni, hogy kikkel állnak kapcsolatban:

[link]

Aztán el lehet dönteni, hogy azt elhisszük-e nekik, amit kérdeznek.

Nemhogy egy hamis fordítást simán bekajálni...

2011. szept. 12. 14:49
 17/27 anonim ***** válasza:
77%
Tehát egy zsidó beszél róla? Érdekes. Persze ez alapján nyugodtan ítéljünk el egy egész fajt.
2011. szept. 12. 15:08
 18/27 anonim ***** válasza:
39%

Nem kell elítélni, csak ennek értelmében felesleges hangoztatni, hogy szegény zsidócskákat mindig, mindenhol kirekesztik és üldözik őket OK nélkül (mert ugye senki sem gondolja komolyan hogy különböző időkben, különböző népek OK nélkül rekesztették ki és üldözték őket). Nyilván van rendes zsidó, ahogyan rendes cigány is, csak hát a fránya arányok. Tehát nem a többségi társadalomba kell keresni a hibát, nem a többséget (az őslakókat) kell hibáztatni. A kisebbségnek kell alkalmazkodni, s nem fordítva.

Továbbá az aszemitizmus és az antiszemitizmust ne keverjük már. Tehát ha én magyar érdekeket képviselek és zsidómentességet szeretnék az országban, az nem egyenlő azzal, hogy a halálukat akarom. Csak egyszerűen menjenek innen.

2011. szept. 12. 15:34
 19/27 anonim ***** válasza:
75%

zsidócskák helyett zsidók

és lemaradt egy ,,t" betű

Elnézést, haldoklik a net és alig vártam, hogy elküldjem.

2011. szept. 12. 15:42
 20/27 anonim ***** válasza:
65%
Ti zsidozassal eritek el az orgazmust? En inkabb maradok a csajoknal.
2011. szept. 12. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!