Hitler miért utálta a zsidókat?
Én nem értem. Miért tartotta őket más fajnak? Az ember csak az emberek fajához tartozhat....
Meg a felesége Éva is zsidó volt. Akkor ez most hogy is van?
Mert megérezte azt, ami most a világ egyik legnagyobb problémája a túlnépesedés mellett: A zsidók uralnak mindent, és mindenkit. Minden állam mögött ott vannak a háttérből irányító zsidók, illetve a lehúzó bankok is mind zsidókézen vannak...
Más elméletek szerint Hitler is "zsidóbérenc" volt, és az volt a zsidók célja, hogy a holokauszt után mindenki sajnálja majd a zsidókat(ahogy teszik is), és így rejtett módon tudjáák uralni a világot(azt siratják az emberek, akik tönkreteszik őket)
Természetesen a hétköznapi zsidó ember erről mit sem tud, velük nincsen semmi bajom.
Már ezerszer kérdezték, én meg ugyanannyiszor írtam le, tehát, dióhéjban:
Hitler politikus volt. A zsidőgyűlölet régről ered az emberekben, mert a zsidó vallás összetartó, kirekesztő, illetve, a zsidóság, mivel nem volt keresztény, nem sok munkát vállalt, így sokan kereskedtek, illetve pénzel üzleteltek (lásd uzsora) így gazdagok voltak sokan, és a népen éltek. Ezért utálták őket.
Hitler meg kihasználta, és megfelelő mederbe terelte a gyűlöletet (neki megfelelőbe) arról nem is beszélve, hogy a zsidóság gazdag volt, így volt mit tőlük elvenni.
Hitler nem a zsidókat utálta, hanem remek politikus volt. (Más téma, hogy a képességeit mire használta fel. Napóleon is zseniális hadvezér volt, és véreskezű diktátor.) És mint politikus, a hatalomért minden eszközt felhasznált. És az egyik eszköz a zsidógyűlölet volt.
Először is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=hitler+zsid%..
Másodszor pedig, Éva apja protestáns volt, anyja jóhírű katolikus családból származott, a húga pedig egy SS tiszt felesége.
ma 21:46
Azért pontoztam le, mert marhaságot mond. Lehet itt a keresztes lovagokat is isten valódi szent harcosainak tekinteni, de ha egyszer nem voltak azok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!