Felsorolnátok nekem olyan tévhiteket Hitlerrel kapcsolatban amiket már megcáfoltak vagy abszolút hülyeség de mégis az megmaradt az emberek tudatában a "csodálatos" történelem oktatás maradványaként. ?
Gondolok például ilyenre, hogy Hitler felesége Eva Braun zsidó származású volt. (Amúgy ezt a "nagyon felvilágosult" történelem tanárom mondta.)
U.I: Nem vagyok neonáci, webnáci sem turbomagyar semmi ilyen úgyhogy kérem mellőzék ezeket a nagyon értelmes demagóg szövegeket.
Tudom, hogy OFF, de azért az nyílt titok, hogy Szu támadásra készült. Egy olyan háborút akartak a nagyhatalmak közt amiből eleinte kimaradnak és majd a végén amikor már jól meggyengültek a felek csapást mérne. Arra számítottak, hogy a németek elverik nyugatot és akkor jöttek volna az oroszok, amikor a németek az ellenőrzésük alá vont területeket megpróbálják stabilizálni, infrastruktúrálisan újraszervezni.
(forrás Ungváry interview)
Szia!
Ugyebár nem mindenki van tisztában a horogkereszt, és a szvasztika közti különbséggel. Általában az emberek többsége a horogkeresztet és a szvasztikát egyenrangúnak veszi. De már a rajzolásában is különbség van. Míg a horogkereszt így néz ki [link]
A szvasztika pedig így: [link] ( a vers alatt a képen)
Lényegében majdnem hasonló,de a szvasztika eredetileg Indiához kapcsolható, míg a horogkereszt Mussolinihez. Hitler csak "elvette" tőle az ötletet.
Ha több mindent meg szeretnél tudni Hitlerről, esetleg az Ns-ről, vagy az NSDAP-ről, esetleg a Waffen SS-ről akkor írj privátot, tudok ajánlani könyveket. Elég sok dolgot olvastam már róluk, illetve Szálasiról, és Eichmannról.
19L
22:16
Ez teljesen igaz, csakhogy Sztálin évekig elhúzódó nyugati háborúra készült (kb. az első vh. újabb kiadására). 1941-ben viszont nemhogy támadásra, de védekezésre sem voltak felkészülve a szovjetek. Ezért hazugság a "megelőző csapás" elmélet. Persze érdekes módon ez mind Hitler, mind Sztálin imádóinak kapóra jön, ezért is terjesztik időről időre.
A kérdésre válaszolva:
Hitler világuralomra készült.
22:16
Nem "nyílt titok", hanem egy kisebbségi vélemény a történészek körében.
Egyszer hallottam valahol, hogy Hitler azért haragudott annyira a zsidókra, mert gyermekkorában őt is körülmetélték, de akkor valamit elrontottak, és Hitlernek nem funkcionált rendesen emiatt a szerszáma.
Hogy aztán ez igaz-e, hát nem tudom.
Pedig megvoltam győződve róla, hogy igen.
De ezt mért terjedt el?( mármint hogy vega volt)
és akkor honnét jön a hitler sonka igaz helyett ami valami gyümölcsös cucc volt ?
Nem Hitler sonka volt, hanem Hitlerszalonna. A gyümölcsízt,gyümölcssajtokat hívták annak.
A háború vége felé élelmiszerhiány volt,szalonnát nem lehetett kapni. Gyümölcs viszont termett.
A németek ebből készítették nagyüzemileg a gyümölcsízt a hiány pótlására.
Azelőtt csak a háztartásokban készítettek gyümölcssajtokat,Hitler idejében a kereskedelmi forgalomba is bekerült. Ezért Hitler-szalonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!