Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Saif-al-Islam Kadhafi. Mit...

Saif-al-Islam Kadhafi. Mit gondolsz róla?

Figyelt kérdés
Európában tanult, alapítványt vezet, folyékonyan beszél angolul, tehetséges festő, stb. Egész jófejnek tűnik. Szerintetek?
2011. szept. 1. 21:54
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Azt gondolom róla, hogy remélhetőleg nemsokára lógni fog.
2011. szept. 1. 22:36
 12/36 A kérdező kommentje:
22:34 Ja, én is hallottam már 1-2 jó propagandaszöveget. Úgymint "Iraknak tömegpusztító fegyverei vannak" és még sorolhatnám...
2011. szept. 1. 22:40
 13/36 anonim ***** válasza:
29%
miért ne lennének Iraknak tömegpusztító fegyverei?
2011. szept. 1. 22:42
 14/36 anonim ***** válasza:
87%
Ez a tipikus birka magatartásforma. Ha valaki az ellenségünk ellensége, az már biztos jófej, és be kell neki nyalni a melegsz@rig.
2011. szept. 1. 22:44
 15/36 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, most, hogy a kedvencetek megbukott, nem tudom ajánlani, hogy emigrálj Líbiába és élvezd a népbarát, jóléti Kadhafi-rezsim előnyeit.

Viszont még van a világon legalább 3 fény az éjszakában: Kuba, Irán és Észak-Korea. Ezek mind önálló és vagány, nembirka országok, amelyek nemet mondtak a demokrácia nyugati mákonyára. Emigrálj valamelyikbe és élj boldogul, nem kell itt Európában szenvedned a liberális kapitalizmus elnyomásától.

2011. szept. 1. 22:50
 16/36 A kérdező kommentje:

"undorító diktatúra" - ingyenes oktatás, egészségügyi ellátás, kamatmentes hitel, az ifjú házasok lakást kaptak az államtól... sz@r egy élet...

Mindegy, koncentráljunk Saif-al Islamra. Pl. hogy tetszenek a festményei?

2011. szept. 1. 22:55
 17/36 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem azért tartod jó fejnek, mert arab, az arabok pedig nem szeretik a zsidókat. Meg te sem. Az meg eszedbe sem jut, hogy ettől még ő is lehet egy sötét lelkű szemétláda, csupán az, hogy valószínűleg ő is ugyanazokat utálja, akiket te is.

Ez a szerencsétlen is így gondolkodik:

http://www.youtube.com/watch?v=izPePbyRbQU

2011. szept. 1. 23:01
 18/36 A kérdező kommentje:
<covenant> Tévedsz, nem utálom a zsidókat.
2011. szept. 1. 23:18
 19/36 anonim ***** válasza:
36%

22:55

"ingyenes oktatás, egészségügyi ellátás, kamatmentes hitel, az ifjú házasok lakást kaptak az államtól."

Észak-Korea ugyanilyen csodálatos hely, csak ajánlatni tudom.

2011. szept. 1. 23:36
 20/36 anonim ***** válasza:

ma 23:01

Nem, a kérdező valószínűleg éppen a kamaszkori dackorszakban van. Mindig az ellenkezőjét kell gondolni annak, amit a felnőttek mondanak, mert csak így lehet "nem birka".

2011. szept. 1. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!