Saif-al-Islam Kadhafi. Mit gondolsz róla?
Kérdező, most, hogy a kedvencetek megbukott, nem tudom ajánlani, hogy emigrálj Líbiába és élvezd a népbarát, jóléti Kadhafi-rezsim előnyeit.
Viszont még van a világon legalább 3 fény az éjszakában: Kuba, Irán és Észak-Korea. Ezek mind önálló és vagány, nembirka országok, amelyek nemet mondtak a demokrácia nyugati mákonyára. Emigrálj valamelyikbe és élj boldogul, nem kell itt Európában szenvedned a liberális kapitalizmus elnyomásától.
"undorító diktatúra" - ingyenes oktatás, egészségügyi ellátás, kamatmentes hitel, az ifjú házasok lakást kaptak az államtól... sz@r egy élet...
Mindegy, koncentráljunk Saif-al Islamra. Pl. hogy tetszenek a festményei?
Szerintem azért tartod jó fejnek, mert arab, az arabok pedig nem szeretik a zsidókat. Meg te sem. Az meg eszedbe sem jut, hogy ettől még ő is lehet egy sötét lelkű szemétláda, csupán az, hogy valószínűleg ő is ugyanazokat utálja, akiket te is.
Ez a szerencsétlen is így gondolkodik:
22:55
"ingyenes oktatás, egészségügyi ellátás, kamatmentes hitel, az ifjú házasok lakást kaptak az államtól."
Észak-Korea ugyanilyen csodálatos hely, csak ajánlatni tudom.
ma 23:01
Nem, a kérdező valószínűleg éppen a kamaszkori dackorszakban van. Mindig az ellenkezőjét kell gondolni annak, amit a felnőttek mondanak, mert csak így lehet "nem birka".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!