Eddig Hoffmann Rózsa terveit olvasva bármilyen oktatási törvényről, mindig felment a vérnyomásom. Szerintem fingja nincs arról, hogy milyen tanulónak lenni, legyen általános iskolai, középiskolai vagy egyetemi. Hozzák a cifrábbnál cifrább ötleteket, de mi a pékért, azt nem tudom. Megnézném, hogy ő vagy a gyereke hogy végezné el bármelyik iskolát is protekció nélkül, ha ezek a fantasztikus gondolatok törvényekben látnának napvilágot.
2011. aug. 26. 22:39
12/17 anonim válasza:
Akkor mi lesz az első nyelv? Szanszkrit? Abban tuti nem lesz sok sikerélmény. -.-
2011. aug. 27. 10:22
13/17 anonim válasza:
De minek kell egyáltalán kötelező második nyelv? Tanuljon meg a gyerek rendesen, felsőfokon angolul, aztán utána fakultatívan azt tanul, amit akar. Ekkora hülyeséget se hallottam még: túl könnyű. Hát örüljünk neki, hogy könnyű.
2011. aug. 27. 11:57
14/17 anonim válasza:
Testnevelés: könnyed nyújtógyakorlatok a gyűrűkön, 100 méteres futás 10 másodperc alatt, valamint súlyemelés 50-60 kilóval
"Egy kigyúrt 15 éves osztálytársam szerintem ezeket mind meg tudná csinálni."Ő 100 métert 8 mp alatt fut le.
2011. aug. 27. 17:53
15/17 anonim válasza:
A baj az, hogy legtöbb diák az első nyelvet se tanulja meg jól (sokan egy középfokút nem szednek össze és emiatt nem kapnak diplomát!), hát még a másodikat. Pedig az első nyelv általában az angol, ami ugye túl könnyű. Egy nehezebb nyelvet biztos sokkal jobb lesz megtanulni, és utána még az angolt is. Gratulálok.
Egyetértek a cikkel, az angol a világnyelv, mindenhol azt várják el. Én egyébként angol után tanultam németet, és tökre örültem, hogy milyen logikus meg a kiejtés nem hasraütésszerű.
2011. aug. 27. 21:23
16/17 anonim válasza:
a nő egy szarkupac, annyi viszont igaz, h aki angollal kezd, az utána sokkal nehezebben tanul más nyelvet, mint fordítva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!