Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez a Hoffmann Rozi tényleg...

Ez a Hoffmann Rozi tényleg meg van buggyanva?

Figyelt kérdés

[link]

Sokan még angolul se beszélnek!!! Hogy tanulnának meg mást???

2011. aug. 26. 15:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ja, csak rá kell nézni. Rózsika tán beszéli az angolt?
2011. aug. 26. 15:33
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Az angol egy egyszerű nyelv, középfokig. Ezt a cikktől függetlenül mondom.

Nyugodtan lehet mellette mondjuk németet, oroszt vagy kínait tanulni.

2011. aug. 26. 15:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

"... a Hoffmann Rózsa vezette oktatásért felelős államtitkárság háttérbe szorítaná az angol nyelv tanítását, mert szerintük az angolt túl könnyű megtanulni, az ebből fakadó sikerélmények pedig félrevezethetik a diákokat."

Biztos vagyok benne, hogy ez a nő egy fogyatékos.

Szerintem most már a diákokat ne is tanítsuk meg összeadni és kivonni, hanem kezdjük egyből a hatványozással és a gyökvonással, mivel ha az előbbi kettővel kezdjük, akkor még a végén azt fogják hinni, hogy az utóbbi kettő is olyan könnyű lesz.

Megáll az eszem...

2011. aug. 26. 16:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Pont az oktatást és a gazdaságot, a két talán legfontosabb ügyet sikerült rábízniuk a legpancserebbekre. Nevetséges a kormányzat.
2011. aug. 26. 16:50
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

"Az angol egy egyszerű nyelv, középfokig. Ezt a cikktől függetlenül mondom.

Nyugodtan lehet mellette mondjuk németet, oroszt vagy kínait tanulni."

Eddig is tanítottak mellette mást, csak angolból a középfokúval kitörölheted a s*gged, magasabb szinte kell belőle eljutni szinte kötelezően ma már, ezért kell ezt elkezdeni legelőször.

2011. aug. 26. 17:09
 6/17 anonim ***** válasza:
97%

Általános iskola, alsó tagozat.

Matematika: Deriválás, Integrálás, mátrix-számítás.

Informatika: egyszerűbb operációs rendszerek készítése

Magyar: XX. századi szimbolista költészet elemzése

Történelem: A SZU, az USA és a Közel-kelet államainak gazdasági összefüggései, valamint a harmadik világ népesség alakulásának elemzése.

Nyelvtan: Nyelvcsaládok összehasonlító elemzése

Idegen nyelv I : Mandarin(kínai)

Idegen nyelv II: Sumér

Idegen nyelv III: hettita

Testnevelés: könnyed nyújtógyakorlatok a gyűrűkön, 100 méteres futás 10 másodperc alatt, valamint súlyemelés 150 kilóval

Rajz óra: Picasso elemzése, valamint dadaista képek készítése

Ének-zene: zongora-concerto írása

Állampolgári ismeretek: Új alkotmány készítése

Közgazdaságtan: megoldást keresni a gazdasági válságra

Környezet ismeret: Ki dolgozni Kína számára egy környezet védelmi programot

Biológia: DNS feltárása

Na, ez lenne a javaslatom, szerintem Hoffman Rózsinak biztos tetszene, mert még a végén a diákok azt hiszik tanulni könnyű.

2011. aug. 26. 18:01
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Rózsika néni szerintem azt hiszi, hogy 1910-ben vagyunk. Nem csak emiatt, hanem az összes többi nyilatkozata miatt.

Manapság az angolt nem harmadik-negyedikben, hanem óvodában el kellene kezdeni tanítani és utána jöhet a német/francia/spanyol/olasz/orosz.

2011. aug. 26. 18:04
 8/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:01

Egy kicsit kacagtam a válaszodon, nagyon tetszett! :) De végülis ha Rózsikának tetszik még lehet bevezettetné... úgyhogy csak óvatosan!

De bocsánat lehet én vagyok a hülye, nem olvastam el alaposan csak felszínesen - számomra még nem derült ki hogy akkor mégis melyik lenne az a gyönyörű nyelv amelyet elsőként szeretne tanítattni? Ez már azért több mint nevetséges! Falnak megyek még egy ilyen hülye ötlettől! Csak az a legnagyobb baj hogy ők ez komolyan gondolják! Kár hogy nem poén kategória....

Nyilvánvaló hogy az angol a legnagyobb világnyelv! Németül szerintem nehezebben boldogulna valaki ha esetleg Amerikába kívánkozik! Vagy bárhova! Ha angolul szólalsz meg nagyobb a valószínűsége hogy kapsz választ is mintha németül/franciául/hollandul/oroszul/olaszul vagy bármely nyelven karattyolsz!

2011. aug. 26. 19:44
 9/17 anonim ***** válasza:

Rózsika idióta mint az összes fidesz funkci,egyetlen értelmes ötletük nem volt még,csak közröhejes marhaságok.

Rózsika különösen szellemi rokkant,mint pártvezetője.

2011. aug. 26. 21:46
 10/17 anonim ***** válasza:
nem vagyok Hoffman Rozi rajongó, ,de kivételesen ezt az ötletét támogatnám, hogy ne az angolt tanítsák első nyelvként. Tapasztalat, hogy ha előbb valami nehezebb nyelvet tanulunk meg, akkor az angol másodiknak sokkal könnyebb.. Ez egy része a dolognak :)
2011. aug. 26. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!