Ez a Hoffmann Rozi tényleg meg van buggyanva?
Az angol egy egyszerű nyelv, középfokig. Ezt a cikktől függetlenül mondom.
Nyugodtan lehet mellette mondjuk németet, oroszt vagy kínait tanulni.
"... a Hoffmann Rózsa vezette oktatásért felelős államtitkárság háttérbe szorítaná az angol nyelv tanítását, mert szerintük az angolt túl könnyű megtanulni, az ebből fakadó sikerélmények pedig félrevezethetik a diákokat."
Biztos vagyok benne, hogy ez a nő egy fogyatékos.
Szerintem most már a diákokat ne is tanítsuk meg összeadni és kivonni, hanem kezdjük egyből a hatványozással és a gyökvonással, mivel ha az előbbi kettővel kezdjük, akkor még a végén azt fogják hinni, hogy az utóbbi kettő is olyan könnyű lesz.
Megáll az eszem...
"Az angol egy egyszerű nyelv, középfokig. Ezt a cikktől függetlenül mondom.
Nyugodtan lehet mellette mondjuk németet, oroszt vagy kínait tanulni."
Eddig is tanítottak mellette mást, csak angolból a középfokúval kitörölheted a s*gged, magasabb szinte kell belőle eljutni szinte kötelezően ma már, ezért kell ezt elkezdeni legelőször.
Általános iskola, alsó tagozat.
Matematika: Deriválás, Integrálás, mátrix-számítás.
Informatika: egyszerűbb operációs rendszerek készítése
Magyar: XX. századi szimbolista költészet elemzése
Történelem: A SZU, az USA és a Közel-kelet államainak gazdasági összefüggései, valamint a harmadik világ népesség alakulásának elemzése.
Nyelvtan: Nyelvcsaládok összehasonlító elemzése
Idegen nyelv I : Mandarin(kínai)
Idegen nyelv II: Sumér
Idegen nyelv III: hettita
Testnevelés: könnyed nyújtógyakorlatok a gyűrűkön, 100 méteres futás 10 másodperc alatt, valamint súlyemelés 150 kilóval
Rajz óra: Picasso elemzése, valamint dadaista képek készítése
Ének-zene: zongora-concerto írása
Állampolgári ismeretek: Új alkotmány készítése
Közgazdaságtan: megoldást keresni a gazdasági válságra
Környezet ismeret: Ki dolgozni Kína számára egy környezet védelmi programot
Biológia: DNS feltárása
Na, ez lenne a javaslatom, szerintem Hoffman Rózsinak biztos tetszene, mert még a végén a diákok azt hiszik tanulni könnyű.
Rózsika néni szerintem azt hiszi, hogy 1910-ben vagyunk. Nem csak emiatt, hanem az összes többi nyilatkozata miatt.
Manapság az angolt nem harmadik-negyedikben, hanem óvodában el kellene kezdeni tanítani és utána jöhet a német/francia/spanyol/olasz/orosz.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:01
Egy kicsit kacagtam a válaszodon, nagyon tetszett! :) De végülis ha Rózsikának tetszik még lehet bevezettetné... úgyhogy csak óvatosan!
De bocsánat lehet én vagyok a hülye, nem olvastam el alaposan csak felszínesen - számomra még nem derült ki hogy akkor mégis melyik lenne az a gyönyörű nyelv amelyet elsőként szeretne tanítattni? Ez már azért több mint nevetséges! Falnak megyek még egy ilyen hülye ötlettől! Csak az a legnagyobb baj hogy ők ez komolyan gondolják! Kár hogy nem poén kategória....
Nyilvánvaló hogy az angol a legnagyobb világnyelv! Németül szerintem nehezebben boldogulna valaki ha esetleg Amerikába kívánkozik! Vagy bárhova! Ha angolul szólalsz meg nagyobb a valószínűsége hogy kapsz választ is mintha németül/franciául/hollandul/oroszul/olaszul vagy bármely nyelven karattyolsz!
Rózsika idióta mint az összes fidesz funkci,egyetlen értelmes ötletük nem volt még,csak közröhejes marhaságok.
Rózsika különösen szellemi rokkant,mint pártvezetője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!