Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nézik le a "nagymagyarok...

Miért nézik le a "nagymagyarokat"?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és büszke magyar és szeretem őseink jelképeit viselni és jobbik szavazó szimpatizáns vagyok itt is olvastam egy csomó válasz amiben minket butának és erőszakosnak állít be a válaszadó én világ életemben 3-4-es tanuló voltam és most is az vagyok 3 éve hordok harcos,turul,rege ruhákat és azóta csak egyszer kellett miatta verekednem akkoris más kötött belém az az érdekes hogy többen vannak akik négernek képzelik magukat négernek(raszták,rapperek)mégis azzal elutasítóak az emberek akik a magyar jelképeket viselik miért van ez így?
2011. aug. 2. 20:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%

Angyal Dávid több mint 100 évvel ezelőtt azt mondta, hogy a különbség a hazafi és a soviniszta között (utóbbi akkor gyakorlatilag a nacionalistát jelentette), hogy míg az előbbi szereti hazáját, aggódik érte, meg akarja védeni, addig az utóbbi szüntelenül fitohtatni és növelni kívánja hazája hatalmát.

Azt kell hogy mondjam, a történelem során nem változtunk...

2011. aug. 2. 21:23
 12/31 A kérdező kommentje:
a sovinizmusról annyit hogy nem a szlovák embereket utáljuk és nem velük vagyunk rosszba hanem a szlovák magyarellenes csoportokkal
2011. aug. 2. 21:30
 13/31 anonim ***** válasza:
30%

A sovinizmusról annyit, hogy nem a szlovák embereket utáljuk és nem velük vagyunk rosszban hanem a szlovák magyarellenes csoportokkal.

Ez így helyes magyarul.

2011. aug. 2. 21:34
 14/31 anonim ***** válasza:
87%

Az a fő baj a nagymagyarokkal, legalábbis a többséggel, hogy néhány külsőségen kívül (veretes övtarisznya, nagymagyarországos póló) legtöbbjüknek alapvető dolgokról fogalma sincs. Megy az Árpád-sáv, de ha rákérdezek, mi a véleménye Széchenyiről, akkor nagy kuss van. Itt a gyk-n rendszeresen feltalálják a meleg vizet, csak kár, hogy azt már 50-100-150 évvel korábban kipróbálták és kiderült, hogy nem működik. Ez is arra utal, hogy a magyar történelemmel igencsak hadilábon állnak sokan.

Márpedig egy "nagymagyartól" minimum elvárható a teljes magyar történelem ismerete. Emellett persze az is érdekes, hogy a magyar nyelvvel igencsak hadilábon állnak sokan. Pedig alapvető dolog.

No meg a legrosszabb: a gyűlölködés. Nem értem, hogy miért nem lehet belátni, hogy az soha semmi jóra nem vezetett.

Azzal semmi gondom, ha valaki intelligensen érvel a nézete mellett. Csak ilyennel még egyszer sem sikerült találkoznom...

2011. aug. 2. 21:36
 15/31 anonim ***** válasza:
12%

A sovinizmusról annyit, hogy nem a szlovák embereket utáljuk, és nem velük vagyunk rosszban, hanem a szlovák magyarellenes csoportokkal.

Így helyesebb egy fokkal.

2011. aug. 2. 21:37
 16/31 anonim ***** válasza:
43%

Még inkább így:

A sovinizmusról annyit, hogy nem a szlovák embereket utáljuk, és nem velük vagyunk rosszban, hanem a szlovák, magyarellenes csoportokkal.

2011. aug. 2. 21:42
 17/31 anonim ***** válasza:
Igazad van, azt a részt észre se vettem!
2011. aug. 2. 21:42
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
Te jó ég, mennyi vesszőt benéztem XDXDXD
2011. aug. 2. 21:47
 19/31 anonim ***** válasza:

Például, ezért is lenézik a "nagymagyarokat" itt, és más fórumokon.

Nem tudnak helyesen írni, nem/rosszul tudják a történelmet, de osztják az észt, és mindig gyűlölnek valakit.

Szerintem a mi népünk nem ilyen utálatos és buta.

Remélem, legalábbis.

2011. aug. 2. 21:56
 20/31 anonim ***** válasza:
67%

Azért, mert a legtöbbjük csak azért büszke magyar voltára, mert másra nem lehet.

Egyébként se legyél annyira büszke a magyar származásodra, te nem tehetsz róla.

És ez a nemzetes dolog már annyira elavult, már rég túl kellett volna lépnie az emberiségnek az ilyen problémákon, és miattatok nem tudunk.

2011. aug. 2. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!