Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nézik le a "nagymagyarok...

Miért nézik le a "nagymagyarokat"?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és büszke magyar és szeretem őseink jelképeit viselni és jobbik szavazó szimpatizáns vagyok itt is olvastam egy csomó válasz amiben minket butának és erőszakosnak állít be a válaszadó én világ életemben 3-4-es tanuló voltam és most is az vagyok 3 éve hordok harcos,turul,rege ruhákat és azóta csak egyszer kellett miatta verekednem akkoris más kötött belém az az érdekes hogy többen vannak akik négernek képzelik magukat négernek(raszták,rapperek)mégis azzal elutasítóak az emberek akik a magyar jelképeket viselik miért van ez így?
2011. aug. 2. 20:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
50%

Erre én is kiváncsi vagyok.

Lehet azért mert sokan azt képzelik, hogy amerikában vannak és elfelejtik őseink és hagyományaink. Szánalmasnak tartom az ilyeneket, de nem szólok bele az ő életük.

2011. aug. 2. 20:54
 2/31 anonim ***** válasza:
95%
Senkinek semmi baja azzal, ha szereti valaki azt, hogy magyar, a gond ott kezdődik, ha mindenféle összeesküvés elméletet szőnek (nem csak a zsidókra tessék gondolni, de arra is, hogy pl. mi építettük a piramisokat, meg hasonló baromságok) és ha nem értenek velük egyet, akkor lezsidóznak, cigányoznak, és a többi. Ha te nem vagy ilyen, akkor semmi gond sincs veled.
2011. aug. 2. 20:56
 3/31 anonim ***** válasza:
87%
Senkit sem utasítanak el azért, mert magyar jelképeket visel, és büszke a hazájára. A "nagymagyarokkal" az a baj, hogy többségük gyűlölködik más nemzetek, etnikumok ellen, illetve -például itt ezen az oldalon- valami döbbenetes, kritikán aluli, trágár, műveletlen színvonalon nyilvánulnak meg. Én is magyar vagyok, büszke a hazámra, de nem verem a mellemet, és nem nézek le az égvilágon senkit, aki nem magyar, vagy nem az én véleményemet osztja. A butaság viszont politikai, etnikai, vallási hovatartozástól függetlenül elborzaszt.
2011. aug. 2. 20:58
 4/31 anonim ***** válasza:
22%

Milyen összeesküvés elmélet a zsidók ellen????

Ez nem elég bizonyíték?: http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M

(izrael miniszterelnöke látható és hallható a beszédben)

2011. aug. 2. 21:02
 5/31 anonim ***** válasza:
90%

Azért állítják a hasonlókat erőszakosnak, mert erőszakos ötleteik szoktak lenni, komolyan mondom :)).

Ha meg ezen felül tényleg tettlegesen erőszakosak, akkor nincs vita.

A 3-4-es tanuló egyfajta értékrend az iskolában, de azon kívül nem sok mindent jelent. Nem a te hibád, de ez van.

Lehetnél 5-ös is, az csak annyit jelent, hogy pont annyit (és azt!!) tud(ja) az ember amit ott elvárnak, de hogy mi valódi, mi nem, mi fontos, mi nem az nem sz iskola dolga.

2011. aug. 2. 21:08
 6/31 anonim ***** válasza:
88%

21:05

Értem, tehát aki nem ért egyet veletek, az vagy cigány, vagy zsidó...

Nos talán ÉPPEN EZÉRT a hozzáállásért nem kedvelik a hű de nagyon magyarokat.

Pedro

2011. aug. 2. 21:08
 7/31 anonim ***** válasza:
71%
szerintem azért mert a legtöbbje nem is tudja, hogy mire kéne büszkének lennie. csak élvezi, vagy én nem is tudom, mit gondol magáról.
2011. aug. 2. 21:13
 8/31 anonim ***** válasza:
76%
Egyrészt azért, mert nagyrészük a magyarokon kívül utál mindenkit. Én pl. a falra mászok attól, amikor a szlovákokat szidják, holott ők is ugyanolyan emberek mint mi. Másrészt olyan alapvető udvariassági dolgokra nem képesek, hogy pl. nem megyünk Szlovákiába Nagymagyarországos pólóban. Ezután ne csodálkozzanak, ha megverik őket. A másik az, hogy nagy részük buta. Csak nézd meg a kérdésed, kérdező: 17 évesen nem vagy képes mondatokra tagoltan írni. Ha olyan nagy magyar vagy, akkor először magyarul fogalmazni tanulj meg. Én utáltam mind az irodalom, mind a nyelvtan órát, mégis tudok fogalmazni (matek fizika jobban feküdt mindig). A 3-4-es tanuló, már megbocsáss, de az a rossz tanuló kategória. Én napi egy óra (de inkább csak fél óra volt), simán ötös voltam, és évi 1-2 négyes tantárgynál több nem csúszott be. Érettségin mindenből ötös lettem így is, és már középiskolában szereztem két nyelvvizsgát. És én nem tartom magamat okosnak, nálunk a suliban ez volt az átlag.
2011. aug. 2. 21:15
 9/31 anonim ***** válasza:
12%
*tanulással, az egyik mondatból lemaradt
2011. aug. 2. 21:17
 10/31 Mme. CoCo válasza:
45%

Mert nácik,és nem toleránsak senkivel szemben. Meg azért mert mostanában meleg "sztájlisztoknak" áll a világ, meg a határon túli magyaroknak,akik sorban vetélkedőket nyernek. Ha itteni magyar vagy,és nem fikázod egyfolytában a rendszert,akkor nem vagy trendi. ennyi.

17 évesen azért is nehéz,mivel ebbe a nagymagyar ősi tradíció ápolós-csoportba inkább az idősebb korosztály van benne,akik közül sok az elmeroggyant, akik lejáratják a paraszt viselkedésükkel a többieket.

Ez az én meglátásom.

20/L

2011. aug. 2. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!