A segélyszervezetek mért nem nézik jó szemmel ha az ember egyből a károsultnak adják a "segély csomagot" vagy pénzt és nem nekik?
Több példát láttam/hallatom már rá hogy ha valami katasztrófa van és az ember egyből a károsultnak adja vagy osztja(vagy adja 1-2 embernek) az ő saját adományát akkor már jön a segélyszervezet hogy mit akar itt hívja a rendőröket stb.Ugyan ez a menhelyeknél...
A segélyszervezetek az hozzájuk jutott adományból félretesznek maguknak vagy mért nem nézik ezt jó szemmel ha az ember nem hozzájuk juttatja?
Pont azért mert abból félretesznek!!
Hiszen fizetést kell adni azoknak akik a szervezetben dolgoznak.
Nemrég volt hogy egy beteg kisgyereknek gyűjtöttek, és végül az összegyűjtött milliós adományból a gyerek kapott pár százezret. Meg is értem hogy felháborodtak az emberek!!!
Persze a másik oldalt is meg lehet érteni valamilyen szinten.
Valahogy rossz a rendszer. Az alapítványoknak valahogy el kéne különíteni a működési költségre kapott pénzt az adományoktól. Szóval ha valaki részére adakozunk, az teljes egészében kapja meg az összeget. Közben pedig az alapítvány gyűjtsön adományokat a működési költségei részére.
Én sem szoktam alapítványnak adakozni. Kivéve pl. Korházak, Bp. Állatkert stb.
Előző vagyok.
És rengeteg a simlis alapítvány is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!