Hitler miért gondolta magát németnek (árjának) mikor osztrák volt?
"német(árja)" nincs, az "árja" az ugyanis nem német,csak Hitlernek nagyon tetszett, hogy egy ősi indogermán, (inkább indo-európai) nép "örükösének" tekintse a németeket.
Az osztrákok ugyanúgy németek, mint pl. a bajorok vagy a poroszok. Németország sok egymástól eltérő német nemzetiség államainak a konglomerátuma volt, sokáig kétséges volt, hogy melyik német nemzetiség valósítja meg a német egységet (azé a nemzetiségé lett ui. a hegemónia), az osztrákoknak nem sikerült a Habsburgok vezetésével,viszont sikerült a poroszoknak.
Tehát, ha a német tekinthető árjának, akkor az osztrák is.
Különben egyáltalán nem bizonyították be, hogy Hitlerben nem volt apai ágról zsidó "beütés"
"Oh, Mein Gott! Sind ich Österreicher?"
Leforditva : Oh, Istenem! Vagyunk én osztrák?
17:34- "sein"-magyarul lenni
ich bin wir sind
du bist ihr seit
er,sie,es ist sie,Sie sind
13:50 - Hamis állitás, mivel akkoriban még nem voltak Ausztriába bevándrló zsidók.
09:15 - Tudta, hogy nem az mivel akkoriban, mint irtam nem voltak zsidók arrafele.
"Szőke, kékszemű, kisportolt és két méter magas volt a nácik szerint az igazi árja. Ehhez képest Hitler volt vagy 160 cm magas, fekete és gebe. Egyébként a többi náci vezér se volt külsőleg árja."
Többnyire ez mind igaz, azonban körülbelül 180-190 cm optimálisabb. Hitler, Himmler és Goebbels körülbelül mind olyan 165 cm magasak, egyébként hitler kövér volt nem gebe, látni lehet rajta némi tokát. Hitler 165 cm és 70-75 kg körül lehetett.
"Többnyire ez mind igaz, azonban körülbelül 180-190 cm optimálisabb."
Mármint a tipikus árja magasság.
Tudod szerintem aki németnek vallja magát az Német
(a Magyar is kevert nép) De egybkt sztem Hitler elsősrban a németajkú fehérembert tartotta németnek és egész egyszerűen Németországhoz húzta a szíve.
(már ha volt olyanja annak a dögnek)
Mi köze s mai németeknek az őskori árjákhoz? Az égvilágon semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!